cookie-og-privatlivspolitik
Engestofte Gods er igen udset til at skulle danne ramme om et Madens Folkemøde til juni - her er det fra en tidligere åbning af folkemødet.
Engestofte Gods er igen udset til at skulle danne ramme om et Madens Folkemøde til juni - her er det fra en tidligere åbning af folkemødet.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Regionen støtter Madens Folkemøde

Forretningsudvalget i Region Sjælland har besluttet sig for at støtte Madens Folkemøde på Engestofte Gods over de næste to år.
06. marts 2021 kl. 12:50 Af Kim Møller Pedersen

ENGESTOFTE Madens Folkemøde er planlagt til at blive afviklet for anden gang på Engestofte Gods 11. og 12. juni. Og det sker nu med solid støtte fra Region Sjælland til det store folkelige møde, som er planlagt til at sætte scenen for samtalen om vores madkultur og fødevaresystemer med et omfangsrigt program.

Formålet med Madens Folkemøde er således blandt andet at engagere os alle i samtalen om, hvor vi skal hen som mad-land, og det arbejde har forretningsudvalget i Region Sjælland besluttet sig for at støtte med regionale midler i første omgang over de næste to år med et beløb på 0,5-0,7 millioner kroner.

Med budgettet for 2021 i Region Sjælland blev det således besluttet at afsætte 1,5 millioner kroner til støtte af kulturelle fyrtårne. Det er ud af dette beløb, at midlerne findes til Madens Folkemøde. Det nærmere specifikke formål med tildelingen af de førnævnte støttekroner skal naturligvis aftales med folkemødets ledelse, hvordan den ser, at støtten bedst kan finde anvendelse, understreger MF Jacob Jensen (V), der er næstformand i Regionsrådet og medlem af Forretningsudvalget i Region Sjælland, i en pressemeddelelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

Annonce

ANNONCE