Mangler et halvt køkken, møbler med mere, da leverancer til kommende restaurant er forsinket.
NYKØBING Jim Feilberg og Maria Gonzalez har indset, at coronavirussen nu igen får betydning for deres arbejde.
Restauranten Gonzales Feilberg i Nakskov har som alle andre måttet tilpasse sig nedlukning med mere, blandt andet ved at lave takeaway, og nu forsinker epidemien åbningen af parrets kommende restaurant på Slotsbryggen i Nykøbing.
Den skulle have åbnet her i januar, og forsinkelsen skyldes to ting, der altså begge har baggrund i virussen, fortæller Jim Feilberg.
- Vi får ikke lov til at åbne på grund af coronaen, siger han og regner med, at den nuværende nedlukning forlænges til længere end 17. januar, som den varer til nu, og fortsætter:
- Og alt er forsinket, for transport virker ikke, som den skal. Så vi har kun et halvt køkken, der er uden komfur, og vi har ingen stole og borde, mens vi dog har fået lamper.
Møblerne skulle være ankommet allerede i december, og ejerparret håber nu, at de kommer i løbet af januar.
Ventetiden bruges foruden altså takeaway-delen i resturanten i Nakskov på at gøre det klar i den nye restaurant, der kan klares.
Parret ser frem til at kunne åbne og håber, at der sker snart.
- Det er lidt en torn i øjet, at vi ikke kan åbne endnu, men sådan er det. Der er ikke så meget, vi kan gøre ved det. Lige så snart, vi får lov, så regner vi med at åbne, siger Jim Feilberg.
Når der åbnes i Nykøbing, vil restauranten i Nakskov kortvarigt lukke, mens det nye sted startes op. Derefter vil parret være tilbage i Nakskov, mens datteren Emilie Feilberg, der er uddannet kok fra København, skal lede holdet i Nykøbing.