cookie-og-privatlivspolitik
Bror Freddy og søster Randi Christensen er gået sammen om butikken Marskandiser i Vestergade. De åbnede 1. februar, men har allerede haft hærværk to gange.

2

Billeder

Bror Freddy og søster Randi Christensen er gået sammen om butikken Marskandiser i Vestergade. De åbnede 1. februar, men har allerede haft hærværk to gange.
Foto: Kim Møller Pedersen

Guldborgsund

To gange stenkast på få uger bremser ny butik

Nyåbnet marskandiser må holde 14 dages pause.
22. februar 2020 kl. 09:20 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Det var ikke lige den start, de havde drømt om. Så meget kan hurtigt konstateres efter en kort snak med bror Freddy og søster Randi Christensen, som 1. februar åbnede butiksdøren op for kunderne i Vestergades nyeste butik - nemlig Markskandiser. Og hvad bror og søster ikke lige havde drømt om står ganske klart, hvis man har været forbi den iøjnefaldende butik på hjørnet af Lillemark og Vestergade de seneste uger.


To gange stenkast

Hele to gange har der allerede været udøvet hærværk mod butikkens store vinduer, og det er sket med stenkast af den store slags.

- Vi forstår det simpelthen ikke. Men vi har efter den første gang, det skete med stenkast mod vores vinduer, hørt om andre tilfælde af lignende hærværk i lokalområdet. Så det er ikke fordi, vi går rundt og tænker, at det er en person, som har set sig sur på lige præcis os og vores butik. Men det er da ikke rart alligevel med alt det hærværk, fortæller Randi Christensen.

Hun har meldt de to omgange af hærværk siden åbningen af butikken 1. februar til politiet. Randi Christensen ville naturligvis være glad for, at hærværket blev opklaret og sidste ende naturligvis også få sat en stopper for stenkastene indenfor meget kort tid.

- Det er ikke fordi, vi ikke møder masser af opbakning i området. Det har der også været i den gamle butik, vi havde i Mormors Fix og Genbrug, fortæller Randi Christensen, der også i den førnævnte butik var kendt for at kunne reparere lidt af hvert og ikke mindst møbler og i den dur.

Hun er som uddannet møbelsnedker og med bror Freddy Christensen som udlært smed godt stillet i forhold til de mange forskellige ønsker hos kunderne, som også i den nye butik allerede var begyndt at finde vej ind i pænt antal. Men så var der lige først ét og nu også to stenkast af den grove slags. Tilbage står nu en pause for kunder i butikken på i hvert fald 14 dage, inden der kan komme en glarmester forbi og rette op på skaderne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce