cookie-og-privatlivspolitik

Hus og have

Sommerinspiration til haven

ANNONCE: Sommersolen er over os og dine uderum er for tiden dit andet hjem. Vi giver dig derfor en række tips til, hvordan du kan gøre din have til dit yndlingsrum i hjemmet, når vejret er godt og dagene er lange og lyse.
25. juni 2014 kl. 08:13 Af Margit Olsen (mo@folketidende.dk)

Én tendens er dog sikker, det handler om at flytte stuen udenfor og skabe din helt egen hverdagsoase, som du glæder dig til at komme hjem til hver eneste dag.

Havemøbler er efterhånden fast inventar i de danske hjem, da de er med til at sikre, at vi kan sidde udenfor med gang i grillen og suge hver enkel solstråle til os, som den danske sommer har at byde på. Som husejer er havemøbler derfor noget, vi ikke kan være foruden. Der findes imidlertid rigtig mange havemøbler og der er ingen tvivl om, at de rette havemøbler er kernen til en hyggelig terrasse. Danske Cane-line byder eksempelvis sommeren velkommen med et stort havemøbelsortiment, hvor der er fokus på komfort, tidløst design og høj kvalitet.

Skal dit uderum fungere som stue, bør du kigge nærmere på Cane-lines store og lækre udvalg af loungemøbler lige her. Find evt. dit yndlingshjørne i haven og indret med et lækkert loungemøbel. Det giver både dybde og en hyggelig stemning. Er pladsen derimod trang, byder Cane-line også på et spændende udvalg af havemøbelsæt til altaner og lignende.

Indret havens indre rum og skab en hyggelig stemning

Til at skabe en hyggelig og stemningsfuld terrasse bør du anskaffe diverse pyntegenstande som plaider, puder, krukker, planter, puffer og lignende, da det indbyder til rigtig mange timers uhøjtidelig afslapning. Vælg ligeledes farver, der gør dig glad og vær ikke bange for at kaste dig ud i utraditionelle farver. Det er dit uderum og dig, der skal nyde det.

Annonce

Tænk også i åbne og lukkede rum og vælg evt. beplantninger, der giver dybde som f.eks. et stort træ midt i haven. Ved hjælp af hække, stakit eller planteværk med f.eks. hortensia- eller rhododendron gødning kan du også skabe rum og afskærme pladser. Det giver læ for vind og sørger for, at du kan slappe af i ro og mag.

Skab også en behagelig stemning i haven med lyskæder og en masser af levende lys i form af lanterner, fakler osv. Du kan evt. vælge en lyskæde, der hverken kræver strøm eller batterier, og som i stedet er drevet af solceller. Det er både smart, billigt og nemt.  

Mulighederne er mange og valget er selvfølgelig op til dig og din individuelle smag.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.
ANNONCE