cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Keith Karlsen, arkivfoto

Julekalender

Susanne vandt en overnatning med ulve

De sidste vindere i Folketidende.dks julekalender er fundet.
12. januar 2019 kl. 07:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det blev Susanne Larsen fra Sakskøbing, der løb med hovedpræmien i folketidende.dks julekalender i det netop afsluttede 2018.

Dermed kan hun se frem til at kunne invitere ni gæster med til en overnatning med ulve i Knuthenborg til sommer - inklusive mad og drikke. Og det var en glad vinder, som Radio SydhavsØerne torsdag eftermiddag kunne overbringe nyheden til.

- Jeg elsker ulve. Jeg synes, det er et imponerende dyr. Da jeg var barn, boede jeg i Tågerup, og ude ved Lungholm boede der nogle forskere, som havde ulve i fangenskab, og jeg har faktisk gået mange gange to meter fra ulve og kigget på dem, mens de var bag hegn, fortæller Susanne Larsen.

Hos Knuthenborg glæder man sig til at tage imod vinderen og hendes gæster.

- Vinderne får lov at overnatte i Ulvehytten, som er en bjælkehytte i nordamerikansk stil, hvor den ene væg er lavet af glas, så man kan se direkte ind til de arktiske ulve, vi har. Så man kan nærmest ikke komme tættere på en ulv. Det er noget, vi normalt laver til lejrskoler, men man kan også lave det i grupper, og derfor syntes vi, at det var et spændende tilbud, fortæller Knuthenborgs kommunikationschef Miriam Hindsgaul til Radio SydhavsØerne.

Udover overnatning og middag får vinderen og hendes gæster også besøg af en formidler, der fortæller om parkens ulveflok.

Selvom det altså endte med at blive Susanne Larsen, der løb med hovedpræmien, så er der i løbet af december mange andre deltagere i julekalenderen, som har kunnet glæde sig over at vinde dagspræmier.

Blandt gevinsterne har været et par Ray Ban-solbriller, en middag for to på Skovriddergaarden i Nakskov, to timers havearbejde, et nyt toilet, bilplejesæt, gavekort til flere lokale forretninger og virksomheder samt meget andet.

Folketidende.dk siger tak til både deltagere og sponsorer og håber, at alle har haft en god jul og et godt nytår.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

MEST LÆSTE

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her