cookie-og-privatlivspolitik
Mandag 7. februar 2022 går turen til DR Koncerthuset, hvor vi først skal have en 3-retters middag og derefter til Johan Strauss Wienergallakoncert med KK Philharmonikerne.

Klub FT

Johan Strauss Wienergalla i DR Koncerthuset - 1 LEDIG PLADS

Velkommen til ægte wienerstemning i Koncertsalen, når K&K Philharmonikerorkestret fylder scenen og salen med fest og farver.
Tag med til Wienergalla sammen med Klub FT og Skørringe Turistbusser mandag 7. februar 2022. Billetterne er i bedste kategori på 1ste balkon.
18. juli 2021 kl. 16:15 Af Pia Winther

”Wiener Johann Strauss Konzert-Galla” bygger bro mellem tradition og livsglæde og musikkens lethed og imponerende tempo giver garanti for østrigsk livsstil, når den er bedst. På charmerende vis vækker K&K Philharmoniker Strauss-dynastiets melodier til live.

Også denne gang kan publikum glæde sig til et brag af en finale, når orkesteret spiller “An der schönen blauen Donau” og “Radetzkymarchen”.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Arrangementet er åbent for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE