cookie-og-privatlivspolitik
2021-01-27-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Maribo Hallerne, maribo.
Kunst til en coronatur.
Metal kunst på væggen ved indgangen til Maribo hallerne.
UDEN TITEL (1982). Metal-relief af Peter Severin (f. 1943) ved indgangen til Maribohallerne.

7

Billeder

UDEN TITEL (1982). Metal-relief af Peter Severin (f. 1943) ved indgangen til Maribohallerne.
Foto: Anders Knudsen

Kunst på gadeplan

Kunst på gadeplan – Maribo

En seværdighed mere i Maribo
20. juni 2021 kl. 09:01 Af Peter Foersom

- I har givet Maribo en seværdighed mere. Inspireret af emnet ”vand” har I givet os et kunstværk, som vil glæde os hver gang, vi kommer gående til svømmehallen.

- Det forandrer sig, jo nærmere vi kommer – det taler til vores følelser, til vores fantasi, det spejler sig i ruderne, og kunstværkets enkelte dele forener sig i harmoni med bygningen.

Således sagde Elfi Jansen, daværende formand for kulturudvalget i Maribo, til kunstnerne Peter Severin og Peer Bruun, da udsmykningen ved Maribo Svømmehal blev afsløret 2. november 1982, fem år efter svømmehallens indvielse.

Hun fortsatte: - Der skulle mod til, fordi svømmehallen i sig selv er et stykke kunst med meget smukke samspil mellem stål, træ, glas og glitrende vand. (Folketidende 3. november 1982)KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

ANNONCE