cookie-og-privatlivspolitik
4H udbyder aktiviteter inden for mad, dyr og natur. Her er to piger ved at bygge et insekthotel, hvor havens insekter kan hygge sig i løbet af vinteren.
4H udbyder aktiviteter inden for mad, dyr og natur. Her er to piger ved at bygge et insekthotel, hvor havens insekter kan hygge sig i løbet af vinteren.
Foto: 4H

Landbrugsnyt

4H får flere medlemmer

Børne- og ungdomsorganisationen 4H har i 2018 fået 300 flere medlemmer.
24. januar 2019 kl. 09:30 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Flere børn og unge har i 2018 fået glæde af 4Hs aktiviteter inden for mad, dyr og natur. Organisationens medlemstal er steget med 304 personer, så der ved udgangen af 2018 var 4.133 medlemmer af 4H.

De seneste to år er medlemstallet faldet, og fremgangen giver derfor anledning til stor glæde.

- I 2017 igangsatte vi en ny strategi, der har fokus på at udvikle vores klubber inden for kerneaktiviteterne mad, dyr og natur. Jeg er rigtig glad for, at de ansatte og de frivilliges store arbejde bærer frugt og giver flere medlemmer, siger 4Hs formand Henrik Dalum.

4H-klubbernes aktiviteter er madhold, kæledyrskørekort, pasning af dyr, dyrkning af fælleshaver, Madskoler og meget mere.

- Fremgangen i 2018 er kun starten på en god fremtid for 4H, det tror jeg på. Nutidens børn vil gerne tættere på og lære mere om naturen og de råvarer, vi putter i munden,"siger Henrik Dalum.

4H i Danmark startede helt tilbage i 1938, og organisationen har nu 67 klubber fordelt over hele Danmark.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her