cookie-og-privatlivspolitik
Daniel Allerup Sørensen er ny leder i Semler Agros nye afdeling i Sakskøbing.

Landbrugsnyt

Ny leder hos Semler Agro i Sakskøbing

Som led i strategien om at komme tættere på kunderne åbnede Semler Agro for nylig sit nye værksted og salgskontor på Lolland-Falster. Ny afdelingsleder bliver 36-årige Daniel Allerup Sørensen, der er født, opvokset og bosat i Maribo.
17. oktober 2019 kl. 06:31

Annonce

I starten af september udvidede Semler Agro sin geografiske dækning, da virksomheden overtog nøglerne til en ny afdeling på Maribovej 163 i Sakskøbing. Det overordnede ansvar for driften har Daniel Allerup Sørensen fået, efter han fra 1. oktober er tiltrådt som afdelingsleder med ansvar for værksted, salgskontor og et reservedelslager.

Ambitionerne for den nye Semler Agro-afdeling er at give de lokale landmænd på Lolland-Falster adgang til moderne maskineri og en pålidelig forsyningssikkerhed af reservedele, der giver de allerbedste oppetids-betingelser.

Daniel Allerup Sørensen kommer senest fra en stilling hos Volkswagen, hvor han i 17 år har beskæftiget sig med salg af biler og reservedele. Ifølge ham er der nogle ligheder fra bilbranchen, han kan trække med sig til det nye job tilsat et stort lokalt kendskab og med respekt for landbruget, produktionen, sæsonudsving og ikke mindst kundens individuelle behov og ønsker.

- Jeg vil selvfølgelig tage min læring omkring køb, salg, finansiering og leasing med mig, men det, jeg især vægter højt, er mit gode forhold til kunder og teamwork gennem kollegaer og medarbejdere. Jeg kan lide at yde den bedst mulige service og etablere lange kundeforhold. Det er også det, der i sidste ende er med til at gøre vores tilstedeværelse synlig, nærværende og lokal, siger Daniel Allerup Sørensen, der er glad for at skulle arbejde på Lolland-Falster og derved være helt tæt på den landsdel, han elsker så højt:

- Jeg er lollik med stort L, og jeg glæder mig til, at jeg sammen med gode kollegaer får sat Semler Agro på landkortet. Det er på Lolland-Falster, jeg føler mig bedst tilpas og her, jeg hører hjemme, siger den nye afdelingsleder.

Den nye lokation består af et stort værksted, et salgskontor og et lokalt lager, der løbende ud- og ombygges over de næste tre til ni måneder. Planen er at ansætte flere nye medarbejdere, som alle er lokalt forankrede og kender landbrugsbranchen på Lolland-Falster indgående.

Det nye værksted og salgskontor i Sakskøbing fører alle Semler Agros fire brands - John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. Semler Agro er eneforhandler af alle fire brands i Danmark med ansvar for salgsaktiviteter, servicering og reparation samt levering af reservedele.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her