cookie-og-privatlivspolitik
Christian Andersen fra Dianalund Motor er klar til at sælge og servicere minilæssere, som nu har skiftet kulør og navn fra gule Mustang til røde Manitou. Her med en italiensk Cangini-grenknuser i front.
Christian Andersen fra Dianalund Motor er klar til at sælge og servicere minilæssere, som nu har skiftet kulør og navn fra gule Mustang til røde Manitou. Her med en italiensk Cangini-grenknuser i front.

Landbrugsnyt

Nye minilæssere hos Dianalund Motor

Dianalund Motor er Scantrucks første officielle minilæsser-forhandler på Sjælland.
11. september 2019 kl. 12:20 Af Denny Michael Jakobsen

Maskinerne var gule og hed Mustang, da direktør Christian Andersen hos Dianalund Motor A/S første gang tog en snak med sælger Michael Lehnshøj hos Scantruck. Nu er aftalen faldet på plads: Dianalund Motor er Scantrucks første officielle forhandler af minilæssemaskiner på Sjælland. Men ikke af gule Mustang'er. Derimod røde Manitou-minilæssere.

- Manitou er helt i front på verdensplan med teleskoplæssere og terrængående gaffeltruck. Koncernen ejer Mustang, som producerer både knækstyrede og skridstyrede minilæssere og har besluttet at forenkle tingene ved simpelthen at markedsføre ét mærke. Det hedder så Manitou, og maskinerne er de samme, men blot røde. Minilæserne produceres uændret på samme fabrik i USA, så der er tale om de samme produkter, blot i en anden farve, forklarer sælger Michael Lehnshøj fra Scantruck..

Dianalund Motor debuterede som forhandler af Manitou-minilæssere i forbindelse med udstillingen Have & Landskab i Slagelse.

Christian Andersen er anden generation i det sjællandske maskinfirma, som hans far Kurt Andersen grundlagde i 1979. Efter et glidende generationsskifte over fem år, blev Christian Andersen eneejer af Dianalund Motor A/S den 1. januar i år.

Foruden direktøren selv, har yderligere syv medarbejdere deres daglige dont i virksomheden på Ventemøllevej i Dianalund.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE