cookie-og-privatlivspolitik
John Deeres maskiner bliver fremover solgt og serviceret fra det gamle Faxe-depot i Våbensted, hvor Semler Agro har åbnet ny afdeling.

2

Billeder

John Deeres maskiner bliver fremover solgt og serviceret fra det gamle Faxe-depot i Våbensted, hvor Semler Agro har åbnet ny afdeling.
Foto: Arkiv

Landbrugsnyt

Semler Agro åbner afdeling i Våbensted

Semler Agro har etableret nyt værksted og salgskontor i Våbensted, som skal give nærhed til kunderne og sikre oppetiden for landbruget på Lolland-Falster.
30. august 2019 kl. 13:44 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce
FAKTA
Semler Agro er national John Deere-forhandler og beskæftiger cirka 180 topprofessionelle og højtuddannede medarbejdere, som arbejder ud fra 10 forretninger og med en større flåde af rullende værksteder i Danmark.
- Når Herborg Maskinforretning i Videbæk, Give og Struer bliver en del af Semler Agro, vil der være cirka 250 medarbejdere og 13 forretninger.

Semler Agro udvider sin geografiske dækning fra mandag den 2. september, når virksomheden overtager nøglerne til en ny afdeling i det gamle Faxe-depot på Maribovej 163 i Våbensted mellem Sakskøbing og Maribo.

Den nye lokation vil bestå af et stort værksted, et salgskontor og et lokalt lager, der løbende ud- og ombygges over de næste tre til ni måneder. I løbet af den første måned vil værkstedet og salgskontoret blive bemandet af montører, sælgere og en afdelingsleder.

Ambitionen er at give de lokale landmænd på Lolland-Falster adgang til moderne maskineri og en pålidelig forsyningssikkerhed af reservedele.

- Det var et naturligt skridt for os at åbne en afdeling på Lolland-Falster, og vi er glade for vores nye lokation, som er centralt placeret ude i det åbne land. Afdelingen er derfor let at komme til og fra med store maskiner. Landbruget på Lolland-Falster har mange højværdiafgrøder som sukkerroer og græsfrø, der kræver moderne og højteknologiske landbrugsmaskiner, siger Morten Buus, direktør i Semler Agro.

I Juni meldte Semler Agro ud, at man ville være eneforhandler af John Deere-landbrugsmaskiner, efter at man ikke kunne nå til enighed med Søllested Maskinforretning, der igennem mange år har solgt John Deere. Søllested Maskinforretning er nu i stedet blevet Case IH-forhandler.


Ansatte skal have lokalkendskab

Semler Agro vil ansætte medarbejdere, som alle er lokalt forankrede og kender landbrugsbranchen på Lolland-Falster indgående.

- Vi har en størrelse, hvor vi kan tilbyde både ekstra ressourcer og specialister, og hvor afdelingerne supporterer hinanden på kryds og tværs. Det er vigtigt for os, at vi har fagspecialiserede medarbejdere med lokal erfaring, men vi kommer også til at samarbejde tæt med vores forretninger i Næstved og Odense. Vores ambition for den nye afdeling er at optimere hverdagen for de lokale landmænd ved at tilbyde højteknologiske kompetencer og herunder sikre de allerbedste oppetids-betingelser, siger Morten Buus og fortsætter:

- Landmændene på Lolland-Falster har grundet de mange højværdiafgrøder brug for maksimal præcision. Og gennem et såkaldt referencesignal til GPS-styring, der i fagsprog kaldes RTK, er det muligt at sikre nøjagtighed og præcision i arbejdet. Semler Agro kommer til at tilbyde et RTK-signal, hvilket vi vil gå i direkte dialog med de enkelte brugere om.

Han oplyser, at det nye værksted og salgskontor i Våbensted kommer til at føre alle Semler Agros fire brands - John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. Semler Agro er eneforhandler af alle fire brands i Danmark med ansvar for salgsaktiviteter, servicering og reparation samt levering af reservedele.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her