cookie-og-privatlivspolitik
Iværksætter Jesper Buch er blandt oplægsholderne på konference om forretningsudvikling på Gavnø Slot 12. juni.
Iværksætter Jesper Buch er blandt oplægsholderne på konference om forretningsudvikling på Gavnø Slot 12. juni.
Foto: Anders Knudsen

Landbrugsnyt

VKST holder konference på Gavnø Slot

Landbruget skal lære af andre brancher, derfor holder VKST konference om forretningsudvikling på Gavnø Slot 12. juni, hvor der søges inspiration udefra.
29. maj 2019 kl. 11:40 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

I landbruget er det almindeligt at benchmarke sig med andre inden for erhvervet, men hvorfor ikke hente inspiration i andre brancher, når det gælder udvikling af virksomhed og medarbejdere?

Det er tanken bag en konference om forretningsudvikling, som rådgivningsselskabet VKST holder på Gavnø Slot 12. juni.

Med konferencen vil VKST bryde med traditionerne og se ud over egen branche, så deltagerne kan hente inspiration til at udvikle deres virksomhed og medarbejdere.

- I landbruget er vi rigtig dygtige til at sammenligne os med virksomheder, som ligner vores egen, og der er styr på udbytter, DB og produktionsomkostninger i stalden og i marken. Men vi kan bestemt lære noget af andre brancher, ikke mindst når det kommer til at udvikle forretningen i takt med, at markedet ændrer sig, siger Peter Jørgensen, markedschef i VKST, som ofte møder landmænd, der efterspørger inspiration fra andre brancher.

- Vi har masser af fokus på forretningen, men har vi nok fokus på dem, der skal drive den sammen med os? Dygtige medarbejdere er en afgørende faktor for, at du kan få succes som virksomhedsleder, men måske er vi ikke gode nok til at spotte talenterne. Derfor har vi inviteret Morten Bennekou, der er træner, coach og direktør i cykleverdenen til at tale om talentudvikling, fortæller Peter Jørgensen, der vil sørge for at guide deltageren godt igennem konferencedagen.


Et spark af en løve

På konferencen kan man også møde iværksætter Jesper Buch, der er kendt fra Løvens Hule på DR1, og som med sit foredrag "Kick ass" vil sparke konferencen i gang og give sit bud på, hvordan man giver konkurrenterne baghjul og får succes.

Ud over Jesper Buch kan deltagerne møde Peter Rosenkrands, der er direktør for Knudsens Extrusion APS, og som er leder af en produktionsvirksomhed, der pludselig mistede 60 pct. af sine kunder, men som vendte udviklingen.

Endelig er der mulighed for at møde Said Abdalla, der køber ind til nogle af de allerstørste hoteller i København, og som er klar til at aftage fødevarer direkte fra producenter, hvis landbruget kan levere. Said giver et bud på, hvilke trends og muligheder han ser som indkøber, og hvad landbruget skal leve op til for at være en attraktiv samarbejdspartner for de helt store aftagere af fødevarer.

Konferencens sidste oplæg er fra landbrugsinspektøren på Gavnø Slot Lars Brylle Rasmussen, der giver et bud på, hvordan fremtiden ser ud for slottet og dets landbrugsproduktion, inden dagen slutter med en eksklusiv rundvisning i landbrugsafdelingen eller på slottet, der ender med en gå-hjem-øl i slottets bryggeri.

Konferencen foregår 12. juni kl. 9.00-16.00 på Gavnø Slot. Se mere på www.vkst.dk, hvor det også er muligt at tilmelde sig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her