cookie-og-privatlivspolitik
Kirsten Sydendal og Dea Cordt Kragh.
Foto: Henrik Kragelund

Lokal nyt

Årets ord: Lovestorm

Dansk Kommunikations Forening har kåret Lovestorm som årets ord.
01. oktober 2015 kl. 07:50 Af Margit Olsen

Annonce

Hvem er med til at sætte agendaen i 2015? Det svar gav Dansk Kommunikations Forening onsdag aften svar på, da man hædrede #lollandfalsterlovestorm.

Da kvinderne bag det lokale kvindenetværk QLF i kølvandet af TV2 dokumentaren ”På røven i Nakskov” skabte det modsatte af en shitstorm på Facebook; en lovestorm, lagde de grunden til en kæmpe succes og starten på mange positive tilkendegivelser og stor hæder.

Senest blev Lovestorm onsdag kåret som Årets ord 2015.
Forud for kåringen havde Dansk Kommunikations Forening bedt om indstilling til årets ord, hvor betingelserne var, at det skulle være et ord, som har været brugt så virkningsfuldt, at det er vandret ind i danskernes bevidsthed eller den politiske debat eller er blevet allemandseje.

I oplægget siges at ord, billeder og sociale medier sætter dagsorden i det politiske. Dansk Kommunikationsforening kårer hvert år i samarbejde med Geelmuyden Kiese ’Årets agendasættere’ i dansk politisk kommunikation.

Foreningen har sammen med en jury bestående af Benjamin Rud Elberth, digital chef i Geelmuyden Kiese og Kurt Strand, der er en af landets førende eksperter i sprog udvalgt vinderen.

Prisen blev onsdag aften overrakt til Kirsten Sydendal og Dea Cordt Kragh ved en konference på Børsen i København.

Selv siger bagmanden bag #lollandfalsterlovestorm Kirsten Sydendal om udnævnelsen
- Det er rigtig dejligt. Det er en hæder som ingen enkeltperson kan gives æren for. Det er noget vi har gjort i fællesskab, og det har givet genlyd i resten af Danmark. Vi har grund til at være meget, meget stolte af os selv, det sted, vi kommer fra, og hvad vi formår at gøre, når vi står sammen. Det er endnu en gang slået fast!

Fredag afholder QLF arrangementet Lolland-Falster Lovestorm Live i Store Vega i København, hvor den flotte hæder nok giver anledning til ekstra feststemning.
Derefter skal netværket i gang med at undersøge mulighederne for et større samarbejde med erhvervslivet på Sydhavsøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PALLE BORST

nof 16. februar 2019 kl. 13.47

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

Annonce