cookie-og-privatlivspolitik
De to første brande var ved Konya Pizza & Cafe i Hollands Gaard, hvor det brændte i både en udendørs og en underjordisk affaldscontainer.

20

Billeder

De to første brande var ved Konya Pizza & Cafe i Hollands Gaard, hvor det brændte i både en udendørs og en underjordisk affaldscontainer.
Foto: David Arnholm

Lokal nyt

Fem påsatte brande - ung mand anholdt

BILLEDSERIE: Brandvæsen og politi havde travlt lørdag aften.
22. marts 2020 kl. 09:02 Af Birgitte Grønning

Annonce

Politiet anholdt lørdag aften en yngre mand fra lokalområdet for en stribe påsatte brande i Nykøbing.

Han er sigtet for brandstiftelse og bliver fremstillet i grundlovsforhør søndag.

Hele 12 brandfolk og et større politiopbud var på gaden i forbindelse med brandene, som begyndte omkring klokken 22.30 ved Konya Pizza & Café i Hollands Gaard, hvor det brændte i både en udendørs og en underjordisk affaldscontainer.

Lolland-Falster Brandvæsen måtte efter slukningen af de første to brande fortsætte til Grønttorvet, hvor den næste container brændte, og da den var slukket, var der en ny brand i gang i en container ved biografen på Slotsbryggen.

Sidste stop på den brændende rute blev i porten ved værtshuset "Slottet" i Slotsgade, hvor ilden også nåede at beskadige muren.

- Muren skal som minimum males, ellers er der ikke sket større skade ved nogen af brandene. Men det lugtede grimt, fortæller indsatsleder Johnny Rasmussen fra Lolland-Falster Brandvæsen, som ikke er i tvivl om, at alle fem brande var påsatte.

Vagtchef Henrik Carlsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at manden blev anholdt i nærheden af en af brandene, men han blev ikke taget på fersk gerning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce