cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Klar til brugerundersøgelse af borgerservice

To fællesråd samt et købstadslav satte torsdag gang i en større undersøgelse af brugernes tilfredshed med Guldborgsund Kommunes borgerservice.
24. oktober 2014 kl. 14:49 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

- Det er vores bidrag til en bedømmelse af værdien af borgerservice, og det skal ses som en hjælp til politikerne for at opnå en saglig og korrekt vurdering af brugernes oplevelser af borgerservice, fortæller Karl Krarup fra Nysted og Omegns Fællesråd.

Torsdag var Karl Krarup og tre andre borgere i gang med spørgeskemaerne foran borgerservice i Nysted, der akkurat som hos borgerservice i Stubbekøbing og Sakskøbing nu kun har åbent én dag om ugen efter sommerens neddrosling af åbningstiden.

Også foran Nykøbings borgerservice var der i denne uge gang i spørgeskemaerne. Mandag i næste uge gælder det igen flere spørgsmål til brugerne foran borgerservice i Nykøbing, og 6. november gælder det spørgsmål til brugere af borgerservice i Sakskøbing.

- Idéen er at være tre gange hvert sted, og vi vil være færdige med at måle værdien af borgerservice ude hos brugerne i november, så vores evaluering kan sendes videre til kommunens ledende kræfter, siger Karl Krarup.

Læs mere om undersøgelsen i fredagens udgave af Folketidende.

Klik her for at læse Folketidende på PC

Klik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

nye kunst i gedser???? 26. juni 2019 kl. 07.42

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

Annonce