cookie-og-privatlivspolitik
Team Rynkeby Storstrøm laver juleløb for børn klokken 10 med start på torvet. Løbet foregår på en rute i gågaderne i byen på en kilometer med efterfølgende godteposer og saftevand til børn.

21

Billeder

Team Rynkeby Storstrøm laver juleløb for børn klokken 10 med start på torvet. Løbet foregår på en rute i gågaderne i byen på en kilometer med efterfølgende godteposer og saftevand til børn.
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Løb og gik i den gode sags tjeneste

BILLEDSERIE Lørdag blev der motioneret til fordel for Team Rynkeby Storstrøm og søndag blev der både i Nykøbing og Nakskov gået julemærkemarch.
03. december 2018 kl. 15:45 Af Jesper Bøgh og Peter Levinsen-Hansen

Annonce

48 havde lørdag formiddag tilmeldt sig til Team Rynkeby Storstrøms velgørenhedsløb gennem Nykøbings gågade. Med billetten til løbeeventet var det muligt at støtte Børnecancerfondens arbejde med at helbrede børn ramt af kræft.
- Sådan et løb er jo en rigtig god måde at sprede budskabet om vores arbejde med Børnecancerfonden, fortæller Max Müller, der havde stablet arrangementet på benene for Team Rynkeby Storstrøm.

255 trodsede i går søndag det våde vejr i Nykøbing og gik 5 eller 10 kilometer i den gode sags tjeneste for julemærkehjemmene. Julemærkemarchen er et landsdækkende arrangement, der foregår i flere byer i hele landet. Sidste år gik 16.000 Julemærkemarchen på landsplan.
- Jeg synes, det er gået rigtig rigtig godt vejret taget i betragtning, fortæller Heidi Ellehauge fra Nykøbing F. Spejderne, som for niende år står for Julemærkemarchen i Nykøbing.

Hele 226 nakskovitter valgte også søndag formiddag at trodse det våde søndagsvejr for at gå en tur til fordel for Julemærkebørnene.
Den årlige Julemærkemarch i Nakskov fandt sted med udgangspunkt i FC Nakskovs klubhus på Bregnevej.

Læs reportager fra de tre arrangementer i mandagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen mangler læger 02. december 2018 kl. 22.45

AF: JOHN WENNERWALD

Danmarks pensionister 25. november 2018 kl. 21.48

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Fluer & Folkeslag 24. november 2018 kl. 22.29

Annonce