cookie-og-privatlivspolitik
Taget er faldet sammen som det mest tydelige bevis på branden. Mandag var politiets teknikere på stedet for at undersøge brandårsagen.

2

Billeder

Taget er faldet sammen som det mest tydelige bevis på branden. Mandag var politiets teknikere på stedet for at undersøge brandårsagen.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Nabo: - Det er rigtig ærgerligt for byen

Pizzeria-brand kan være ødelæggende for byens puls, mener naboer
04. december 2018 kl. 18:31 Af Klaus Præst Jaqué

Annonce

IDESTRUP Det populære pizzeria på hjørnet af Vestergade og Møllevej ligger tomt og forladt hen sømmet til med spånplader fra Dansk Bygningskontrol efter søndagens brand.

På trods af afspærringerne har flere Idestrup-borgere været henne og kigge. Pizzeriaet er nemlig et samlingssted, mener flere af naboerne.

- Det er da rigtig ærgerligt, at det brænder ned. Bilal Sari og hans folk stod altid for en god pizza, fortæller Alex Jensen, som selv er kommet som kunde.

- Det er byens sted for de unge. Efter fodbold nede i klubben kunne man køre herop, så jeg håber, at han kommer tilbage hurtigt, siger han videre.

Politiets teknikere var mandag eftermiddag ude og undersøge brandstedet. Men årsagen er tirsdag morgen ikke fundet. I Idestrup er man spændt på, hvordan branden startede.

- Det lyder lidt tamt, men jeg håber, det bare var et uheld ligesom på Strandkroen i Marielyst. Man hører jo historier, og det er ikke det første pizzeria, som bliver ramt. Men jeg kan ikke forestille mig noget ondt om ejeren, siger Alex Jensen.

Han bakkes op af endnu en forbipasserende.

- Jeg kan huske, at for et par år siden gav pizzeriaet mad til de flygtninge, som vandrede gennem Danmark. Og de er altid super flinke, når man kommer ind. Det er et tab, at de er væk, siger Suzanne Christensen.

Selv er ejeren, Bilal Sari, ikke vendt tilbage på Folketidendes henvendelse.

Men på Facebook har han givet udtryk for, at han ikke ved, hvordan branden er startet, og at der endnu ikke er nyt fra hans side.

Men fra Idestrup og hans tidligere kunder er der kun støtte at hente.

- Jeg håber, han får en hurtig og let hjælp af forsikringen. De kan godt være stride, men vi skal da have vores pizzeria tilbage, siger Pia Nielsen, en tredje borger, som er kommet ud for at se pizzeriaet dagen derpå.

Branden raserede pizzeriaet, men brandvæsenet fik reddet de tilhørende erhvervslokaler fra flammerne. Der er dog kommet en del røg- og sodskader.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen mangler læger 02. december 2018 kl. 22.45

AF: JOHN WENNERWALD

Danmarks pensionister 25. november 2018 kl. 21.48

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Fluer & Folkeslag 24. november 2018 kl. 22.29

Annonce