cookie-og-privatlivspolitik

30

Billeder

Simon på fem år vandt en bamse i Tombolaen.
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Sol, pølser og kræmmerstemning

KÆMPE BILLEDSERIE: Døllefjelde-Musse Markedet er for alvor gået i gang og er blevet velsignet af fantastisk vejr og en masse mennesker.
22. april 2016 kl. 14:52 Af Anne Fenshøj

Annonce

Selvom vinden er lidt kold og der måske er et par enkelte med tømmermænd efter en suveræn fest på markedets åbningsdag aftenen før, så har der indfundet sig en rigtig god stemning på Døllefjelde-Musse markedet fredag formiddag.

De mange mennesker slentrer stille og roligt fra bod til bod, med hunde og børn på slæb. Alt kan købes på markedet. Lige fra massagestole og plæneklippere til tøj, mad og nisser.

For nisser, det kan man altså godt sælge, selvom solen skinner og der står april på kalenderen, det fortæller Gitte Hermann fra Kop og Kande i Sakskøbing, der har en bod på markedet, hvor trofaste kunder vender tilbage hvert år for at købe sæsonens nisse.

Hvis børnene begynder at kede sig kan de komme i tivoli. Det er Simon på fem år, der lige havde vundet en bamse i Tombolaen, rigtig glad for.

- Selvom han er ved at have tømt mors pung, smiler Mette Knudsen fra Sakskøbing, men en tur i radiobilen, det blev der i hvert fald også til.

Annonce

Når sulten begynder at melde sig, så er der den berømte Døllepølse på menuen. Den bliver grillet mange steder på pladsen, så man ikke skal gå langt for at få slukket sulten.

I aften er der fest for både unge og gamle. Gilli går på scenen i Markedsteltet klokken 21.30 og i Markedskroen spiller Sussi og Leo op til dans allerede fra klokken 21.

Følg Folketidende på Instagram og se blandt andet en video af helikopteren på markedspladsen, husk også at bruge hashtagget #folketidende på dine billeder fra Døllefjelde-Musse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce

ANNONCE