cookie-og-privatlivspolitik
02-08-2019. Foto Claus Hansen.
Hotel Harmonien, Nakskov.
Harmonien har stået tom i seks måneder. Dorthe og John Juhl ønsker at sælge, men endnu er der ikke fundet en køber. Interesse er og har der dog været ad flere omgange.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Aftale faldt: Harmonien søger stadig nye ejere

Et tidligere købstilbud blev ikke til noget, da de potentielle nye hotelejere ikke kunne finansiere købet.




24. januar 2020 kl. 06:31 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

NAKSKOV - Det åbner ikke igen inden for de kommende uger eller måneder.

Det må ejendomsmægleren John Ole Hansen erkende er tilfældet med Hotel Harmonien i Nakskov.

Stedet har været til salg siden juli, og i september var forhandlingerne med en ny køber ellers så langt, at en overtagelse synes nært forestående. Det mislykkedes imidlertid.

- Det var nogle hotelejere fra Malmø, men de kunne ikke finde pengene. Det er en svær branche at finde finansiering i, siger han nu.

De potentielle købere havde store ambitioner om at udvide, så der ville blive flere end de hidtidige 34 værelser. De kunne ikke finde de seks millioner kroner, bygningen er sat til salg til, selvom sælger er villig til at forhandle.


Lokal interesse

Inden for den seneste måned har der igen været interesse for hotellet. Og denne gang er det lokale, der har forhørt sig.

- Der er to Nakskov-drenge, der har meldt sig på banen. Det er nogen, der synes, at det er skide synd for byen, at den ikke har hotellet, og det har de ret i, siger John Ole Hansen, der ikke vil komme ind på, hvem disse interesserede måtte være.

Endnu er det ikke så konkret, at det er blevet til en fremvisning, og generelt ærgrer ejendomsmægleren sig lidt over, at der ikke er sket mere i salgsprocessen.

- Jeg er lidt skuffet over, at det ikke er sket noget, når man ser på den stand, hotellet er i - der kan i princippet åbnes for udlejning i næste uge, siger han og tilføjer, at restaurationsdelen ville skulle følge efter siden, når den del var klar.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce