cookie-og-privatlivspolitik
De seks partier og lister, som står bag budgetforliget for 2022: Din Stemme, Venstre, Socialdemokratiet, DF, SF og Lokallisten Lolland.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lolland

Budget med fokus på vækst

Seks ud af syv partier i Lolland byråd enige om næste års budget.
05. oktober 2021 kl. 08:10 Af Birgitta Andersen

LOLLAND Med et klart fokus på vækst og udvikling skrev seks partier og lister i Lolland byråd mandag under på denne valgperiodes sidste budgetforlig.

- Jeg er glad for, at det endnu engang lykkedes at lave et bredt forlig med 24 ud af byrådets 25 medlemmer. Jeg synes, forliget fortsætter den linje, vi har haft i hele perioden, med at skabe vækst og udvikling på Lolland, sagde borgmester Holger Schou Rasmussen (S).

Socialdemokratiet, Venstre, DF, SF, Din Stemme og Lokallisten Lolland er med i aftalen, der sætter store beløb af til anlæg og renovering.

Byrådets sidste parti, Enhedslisten, forlod forhandlingerne fredag.

- Budgetforliget indledes med et fremtidsscenarie, som ligger langt fra Enhedslistens visioner. Her har vi især hæftet os ved, at service til borgerne ses som sekundært i forhold til en "udviklings"-dagsorden, der sælger ud af kommunens værdier, skriver Enhedslisten om deres grund til at stå udenfor.

Annonce

I tirsdagens Folketidende kan du læse meget mere om konsekvenserneaf budgetforliget indenfor emnerne: småhavne, højvandport, vild natur, demens området, handelsliv, nattog, skoleveje, skoler og ældre rengøring.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE