cookie-og-privatlivspolitik
"3 års slid og slæb i vores skol' fejres med corona og 80 % ethanol" stod der på en af vognene udenfor, men inde i teatersalen var der et sæde mellem hver elev og opførsel med omtanke.

29

Billeder

"3 års slid og slæb i vores skol' fejres med corona og 80 % ethanol" stod der på en af vognene udenfor, men inde i teatersalen var der et sæde mellem hver elev og opførsel med omtanke.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lolland

Flyv ud og kom hjem igen

BILLEDSERIE: Borgmester Holger Schou Rasmussen holdt tale for studenterne fra stx, hf, hhx og htx i teatersalen, inden de drog afsted i hestevogne og lastvogne.
26. juni 2020 kl. 14:06 Af Rikke Folm Berg

Annonce

NAKSKOV - Hvis man kan sammenligne jer med fugleunger, så står I på kanten af fuglereden, og jeres hue viser, at I har fået vinger, og at de virker. Så nu skal I så til at flyve væk fra den rede, I kommer fra, sagde borgmesteren til de unge.

- Jeg er en af dem, der blev i reden, jeg er 55 år, og jeg har boet hernede hele mit liv, men jeg har også rejst rundt i hele verden fra Tokyo til New York, og hver eneste gang, jeg kommer til de store byer, så tænker jeg, hvor er der fantastisk. Men når jeg kommer hjem, så tænker jeg også, at jeg ikke skal bo der. Der er for mange mennesker, for lidt plads, alle har travlt. Men det er også dér, der er en masse spændende muligheder, og dem skal I selvfølgelig forfølge. Verden står åben for jer. Men jeg vil gerne have jer til at tage én ting med jer: Nu er I på vej ind i 20'erne, men om 10 år er I på vej ind i 30'erne. Så begynder man at overveje at stifte familie og kommer til at tænke på: Hvor er den trygge base? Hvor skal ens børn vokse op? Hvilke muligheder er der? Og der er rigtig gode muligheder på Lolland, og de bliver kun større i fremtiden.

Så borgmesteren håbede ad åre at se de unge returnere til Lolland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

Annonce