cookie-og-privatlivspolitik
Hotel Harmonien i Nakskov, som ejerne nu selv vil drive.
Hotel Harmonien i Nakskov, som ejerne nu selv vil drive.
Foto: Privat

Lolland

Hotelforpagter sat ud af foged

Ejerne af Hotel Harmonien tager nu selv over.




16. juni 2021 kl. 15:50 Af Marianne Knudsen

NAKSKOV Hotel Harmonien i Nakskov, der i mange år har været ejet af Birthe og Jørgen Lykkegaard, har i de seneste år været forpagtet ud. Det har der været større og mindre held med, og senest er det gået helt galt.

Mandag blev den seneste forpagter, en ejendomsudvikler, der tiltrådte i april 2020, sat ud af fogeden. Han fik sammen med to andre en forpagtningsaftale med forkøbsret, da de ikke kunne skaffe finansiering til et køb af hotellet.

- Alle håndværkere og rengøringsfirmaet har sat penge til, og der er ikke blevet betalt for forpagtningen. Alle fjernsyn blev også pillet ud af værelserne, fordi de skulle udskiftes, men der kom aldrig nye op til gæsternes utilfredshed. De har trukket et langt spor efter sig, og det er gået hårdt ud over hotellets renommé og det er vi alle rigtig kede af, siger Dan Lykkegaard, der er søn af ejerparret.

- Derfor har vi besluttet selv at tage over igen for at bringe Harmonien tilbage som "Byens hotel", oplyser han.

Det var oprindeligt Dan Lykkegaard, der er uddannet tømrer, der købte hotellet for 22 år siden og påbegyndte en renovering, og hans søster, Ditte, drev senere hotellet, efter at forældrene var trådt til som ejere.

Annonce

Nu bliver det i fremtiden Dan Lykkegaard, der kommer til at stå for driften i samarbejde med det gode personale.

- Hotellet skal drives ordentligt. Lige nu er vi i gang med "brandslukning". Da vi ikke har adgang til bookingsystemet, ved vi ikke, hvem der kommer ind ad døren hvornår, hvilket giver os nogle store udfordringer. Vi tager selvfølgelig imod alle gæster og gør vores bedste for, at de ikke mærker noget til udfordringerne.

- Der kommer også gæster, der har booket og betalt til den tidligere forpagter, og selvom vi ikke er forpligtet til det, har de naturligvis fået et værelse uden beregning. Vi ønsker på ingen måde, at det går ud over sagesløse gæster på hotellet, siger Dan Lykkegaard, der fortsætter:

- Vi arbejder på højtryk for at få systemerne op at køre og få adgang til alle bookinger. I den forbindelse vil det være os en stor hjælp, at man kontakter os, hvis man har booket værelser i fremtiden.

Dan Lykkegaard kan træffes på 40 31 03 12.

Annonce

Når "brandslukningen" er overstået, tages der hul på renovering af hotellet. Det vil ske i etaper, da der er rift om værelserne. Varmesystemet skal laves helt om, alle tæpper skal skiftes, og i det hele taget får Hotel Harmonien en opgradering.

Vedrørende restauranten, så er der ingen ændringer der. Susanne Rommel fortsætter som forpagter, og man kan trygt komme og spise, for maden er i top, lover Dan Lykkegaard.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

Annonce

ANNONCE