cookie-og-privatlivspolitik
Direktør i Vikarspecialisten Jens Buch og direktør og ejer af CS Vagt Claus Stechnik er begge trætte af de samme anonyme anmeldelser om blandt andet korruption, der har ført både politianmeldelser og masser af presseomtale med sig.

2

Billeder

Direktør i Vikarspecialisten Jens Buch og direktør og ejer af CS Vagt Claus Stechnik er begge trætte af de samme anonyme anmeldelser om blandt andet korruption, der har ført både politianmeldelser og masser af presseomtale med sig.
Foto: Peter Levinsen Hansen

Lolland

Hyrer bureau til at finde anonyme anmeldere

Efter et år med at tilbagevise anonyme anklager.
23. juli 2019 kl. 15:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Bedrageri, korruption, overfakturering og nepotisme.

Listen af anklager det seneste år mod de to lokale virksomheder Vikarspecialisten og CS Vagt, der begge har hjemme i Maribo, er lang. Og det er man godt trætte af i begge virksomheder, som har brugt den tid på at tilbagevise anklagerne.

Virksomhederne er i øjeblikket under ekstern revision af firmaet BDO, og to foregående interne undersøgelser i Region Sjælland har ikke kunnet finde hold i anklagerne, der alle er foretaget anonymt.

De anonyme beskyldninger fortsætter dog, senest mod det nystartede Olympian Gym, som ejerne bag virksomhederne står bag sammen med MMA-kæmperen Mark O. Madsen, på Facebook.

Beskyldningerne opfordrer blandt andet til boykot af centeret.

Det har fået virksomhederne til at hyre et eksternt bureau til at spore, hvorfra de anonyme anklager kommer.

- Jeg kan ikke forstå, hvis folk mener, at vi har snydt og bedraget, korruption og så videre, så kan jeg ikke forstå, at man ikke vil have sit navn frem. Fordi man må jo vide noget om tingene. Og hvorfor er det så, at man ikke kan stå frem med navns nævnelse og sige: Jeg ved det, fordi sådan og sådan. Så må man have noget dokumentation. Det savner jeg, fordi alt er bygget på anonyme henvendelser, forklarer Claus Stechnik, direktør og ejer af CS Vagt.

- På grund af den måde vi er organiseret på, når der sker noget som det her, så er vi ikke ude at opsøge nye markeder og nye kunder, fordi vi er hele tiden optaget af den der brandslukning, fortæller Jens Buch, direktør af Vikarspecialisten.

Læs også: Vikarspecialisten afviser kritik

Anmeldelserne har udover at være en stopklods for, at virksomhederne kunne vækste, været hårdt for psyken for direktørerne af de to firmaer.

- Jeg bor i et lille parcelhus med min kone i Hunseby og har en ganske normal daglig økonomi, der en gang imellem er lidt svær at få til at hænge sammen. Og nu er jeg anklaget for korruption for et trecifret millionbeløb. Hvor åndssvagt kan det blive? Så tænker man måske, at jeg går og griner af det. Men det gør jeg faktisk ikke. Det ligger og nager, at man er anklaget for noget, som man ikke har gjort. Jeg har ligget søvnløs om natten og ligget og spekuleret, fortæller Jens Buch.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce