cookie-og-privatlivspolitik
Stig Lagerbon har valgt et elektronisk smiley-program for egenkontrol, hvor fødevarekontrollen også kan følge med og se, om han udfører de mellem fem og 15 kontrolpunkter om dagen. Eksempelvis at tjekke fødevarernes opbevaringstemperatur.
Stig Lagerbon har valgt et elektronisk smiley-program for egenkontrol, hvor fødevarekontrollen også kan følge med og se, om han udfører de mellem fem og 15 kontrolpunkter om dagen. Eksempelvis at tjekke fødevarernes opbevaringstemperatur.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Nyt vildtslagteri

Får kontakter gennem Muld-netværket og Madens Folkemøde.
17. oktober 2021 kl. 08:30 Af Marianne Knudsen

NAKSKOV Stig Lagerbon har overtaget Dannemare Fjerkræ- og Vildtslagteri efter Gitte og Ib Christiansen, der har drevet deres vildtslagteri i over 20 år.

Slagteriet har Stig Lagerbon under navnet LF Vildt - og fjerkræslagteri Aps flyttet til nye og mindst fem gange større lokaler på Linkøpingvej 33 i Nakskov. Det er i lokalerne, hvor Lago-Import senest havde deres vinimport.

Stig Lagerbon og hans kontoruddannede kone Susanne Hansen, der også hjælper til, er flyttet ind i den tilhørende store bolig, og i de 600 kvadratmeter store erhvervslokaler er der også blevet plads til "Den lille butik", hvor parret sælger frosne, nyrøgede fasan- og andebryster samt tre forskellige slags hjemmelavede spegepølser med fasankød og snackpølser med gås.

Den lille butik, der ikke er så lille endda, har åbent hver lørdag klokken 9-13.

Stig Lagerbon, der også kører som medhjælper på staldinventar, er glad for sit valg.

Annonce

- Jeg er kommet med i Muld-netværket, og de har skabt kontakt mellem mig og Dagens Farm, hvor jeg kan afsætte mine produkter, og på Madens Folkemøde om fredagen, der især var for erhvervsfolk, fik jeg en masse kontakter.

- Mange på Sjælland ville vide, hvordan de får fat på vildt, og det kan jeg så hjælpe dem med.

Folkemødet første også til andre samarbejder, så han nu også sælger quinoa, æblemost fra Lilleø og snart Krenkerup-øl i sin Den lille butik.

LF Vildt - og fjerkræslagteri foretager også såkaldt returslagtning, hvor jægere og godser får eksempelvis plukket og renset deres nedlagte ænder og fasaner, inden de får dem ovn- eller grydeklare tilbage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE