Annonce
Lolland

Nyt vildtslagteri

Stig Lagerbon har valgt et elektronisk smiley-program for egenkontrol, hvor fødevarekontrollen også kan følge med og se, om han udfører de mellem fem og 15 kontrolpunkter om dagen. Eksempelvis at tjekke fødevarernes opbevaringstemperatur. Foto: Jan Knudsen

Får kontakter gennem Muld-netværket og Madens Folkemøde.

NAKSKOV Stig Lagerbon har overtaget Dannemare Fjerkræ- og Vildtslagteri efter Gitte og Ib Christiansen, der har drevet deres vildtslagteri i over 20 år.

Slagteriet har Stig Lagerbon under navnet LF Vildt - og fjerkræslagteri Aps flyttet til nye og mindst fem gange større lokaler på Linkøpingvej 33 i Nakskov. Det er i lokalerne, hvor Lago-Import senest havde deres vinimport.

Stig Lagerbon og hans kontoruddannede kone Susanne Hansen, der også hjælper til, er flyttet ind i den tilhørende store bolig, og i de 600 kvadratmeter store erhvervslokaler er der også blevet plads til "Den lille butik", hvor parret sælger frosne, nyrøgede fasan- og andebryster samt tre forskellige slags hjemmelavede spegepølser med fasankød og snackpølser med gås.

Den lille butik, der ikke er så lille endda, har åbent hver lørdag klokken 9-13.

Stig Lagerbon, der også kører som medhjælper på staldinventar, er glad for sit valg.

- Jeg er kommet med i Muld-netværket, og de har skabt kontakt mellem mig og Dagens Farm, hvor jeg kan afsætte mine produkter, og på Madens Folkemøde om fredagen, der især var for erhvervsfolk, fik jeg en masse kontakter.

- Mange på Sjælland ville vide, hvordan de får fat på vildt, og det kan jeg så hjælpe dem med.

Folkemødet første også til andre samarbejder, så han nu også sælger quinoa, æblemost fra Lilleø og snart Krenkerup-øl i sin Den lille butik.

LF Vildt - og fjerkræslagteri foretager også såkaldt returslagtning, hvor jægere og godser får eksempelvis plukket og renset deres nedlagte ænder og fasaner, inden de får dem ovn- eller grydeklare tilbage.

  • Stig Lagerbon har valgt et elektronisk smiley-program for egenkontrol, hvor fødevarekontrollen også kan følge med og se, om han udfører de mellem fem og 15 kontrolpunkter om dagen. Eksempelvis at tjekke fødevarernes opbevaringstemperatur. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Lolland

De er blandt Danmarks bedste

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Annonce
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Lolland

De er blandt Danmarks bedste

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Annonce
Annonce
Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier