cookie-og-privatlivspolitik
Der var begravelsesstemning i Hunseby Forsamlingshus søndag, da det stod klart, at revyen og børneteatret bliver umulige at gennemføre på grund af covid-19.

14

Billeder

Der var begravelsesstemning i Hunseby Forsamlingshus søndag, da det stod klart, at revyen og børneteatret bliver umulige at gennemføre på grund af covid-19.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Revy aflyst på grund af corona

Øvedag blev forvandlet til krisemøde.
29. september 2020 kl. 18:00 Af Birgitta Andersen

Annonce

HUNSEBY Da Egon Olsen lagde sine planer, havde han aldrig taget højde for en global pandemi. Men det var præcis, hvad der ødelagde alle planer i Hunseby Forsamlingshus søndag formiddag.

Her skulle der torsdag være premiere på årets revy, der var med Olsen Banden-tema. Der skulle grines, grædes og hygges for alle pengene i forsamlingshuset, og holdet bag revyen havde øvet og lagt planer for forestillingen længe.

De havde endog taget særlige corona-hensyn med en ekstra forestilling torsdag, så de kunne sprede publikum ud med corona-sikker afstand.

- Og mange har ringet for at tilbyde at tage mundbind på og spritte ekstra meget af. De ville gøre alt for, at vi kunne komme til at have revy i år, siger formand og frontkvinde for revyen Lis Wiberg.

Men det var alt sammen til ingen nytte. For fredag kom der nye anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, og imens stiger smittetallene fortsat.

- Vi tør simpelthen ikke binde an med det. Men det gør jo ondt helt ned i maven, det her, siger Lis.

Så i stedet for øvedag blev der krisemøde med begravelsesstemning, og da beslutningen var taget, kunne revyholdet så slukørede begynde at rydde op.

- Nu kommer alt til at ligge bomstille. Jeg skal hen og ringe til alle, der har bestilt billet, for at aflyse. Og jeg skal også hen og ringe til børnene. Det er bare øv, siger Lis.


Ingen østlig mystik

Børneteatrets forestilling er nemlig også aflyst. Forestillingen "Aladdin" skulle spille 14. og 15. november. Men også dette må aflyses.

- Det går jo bare ikke, som tingene ser ud nu. Men det er bare så ærgerligt. Ungerne har glædet sig så meget, siger Lis, der har syet et væld af kostumer til ungerne, så østens mystik kunne brede sig i Hunseby.

Hun vil se, om det kan lade sig gøre at få programsat børneforestillingen til foråret. Men revyen kommer først på scenen til efteråret 2021.

Også stegt flæsk-arrangementet 6. november er aflyst. Alt er aflyst eller udsat til næste år.

- Det slår ikke bunden ud af bevaringsforeningen. Det er mere al den tid, vi har brugt på det her. Nu kan vi så bruge tiden på at aflyse i stedet, sukker Lis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce