cookie-og-privatlivspolitik
Ida har haft over 10 millioner visninger af sin video "Sadl op og rid med mig og Flower". Desværre brugte hun underlægningsmusik og har ikke tjent en øre.

6

Billeder

Ida har haft over 10 millioner visninger af sin video "Sadl op og rid med mig og Flower". Desværre brugte hun underlægningsmusik og har ikke tjent en øre.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Søstre har regnet den ud

Fint at være ung på Lolland - Overvejer at smide forældrene ud af barndomshjemmet.
24. januar 2021 kl. 09:02 Af Marianne Knudsen

Annonce

HØJREBY Mens de fleste andre unge på Lolland-Falster søger mod primært landets tre storbyer, når de er færdige med en ungdomsuddannelse, befinder søstrene Ida og Stine Skafte Bendsen sig glimrende på Lolland.

Ida på 22 og Stine på 20 bor fortsat hos deres forældre på gården Søndermark i Højreby syd for Søllested, og når spørgsmålet lyder, om de overvejer at flytte hjemmefra, lyder svaret "NEJ".

- Vi har aftalt indbyrdes, at det er mor og far (Joan Skafte og Søren Bendsen, red.), der skal flytte ud. De har et sommerhus, og vi har jo hestene, lyder det med et fnis fra Ida.

Stine tilføjer, at det må være Ida, der som storesøster er first mover, og så længe hun ikke er flyttet, behøver hun det heller ikke. Med tilsammen fem heste, to nye marsvin og en fælles familiehund og -kat er det jo heller ikke sådan lige at finde en ny, passende bolig.

Men er vennerne så væk?

Annonce

Ida: - Efter hhx i Nakskov har jeg været elev i to år i Lolland Kommune og er nu startet på socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing. Der er nogle af mine gamle venner flyttet til, og jeg har fået mange nye venner på uddannelsen, som i øvrigt er virkelig spændende, så jeg føler mig ikke ensom.

Og hvis hun gør det, kan Ida Skafte Bendsen kigge på sin YouTube-kanal, for så ved hun, at over 30.000 følger hende. Hun er blevet influencer med sine videoer om heste, og fordi så mange kigger med, lægger YouTube reklamer på og betaler hende cirka 800 kroner om måneden for det.

Og det er en god hjælp til togkortet til Lollandsbanen, der koster op til 700 kroner om måneden ud af SU'en på under 2.000 kroner.

Stine er efter sin hhx-eksamen blevet kontorelev hos MAN Energy Solution i Holeby, og udover at ride, undervise i ridning og tilride heste er hendes store interesse at tegne.

- Jeg har lært mig selv at tegne efter fotografier og har tegnet mig igennem hele hhx-forløbet, men bestod altså. Jeg har en instagramkonto, stineshorsejumping, med 43.700 følgere, hvor jeg blandt andet viser, hvordan jeg rider uden hovedtøj med et reb om halsen på hesten.

Annonce

- Jeg har også lagt nogle af mine tegninger op og får flere og flere bestillinger fra andre. At tegne en sort/hvid-tegning af en hest med bly-blyant tager vel tre til fem timer, mens jeg først for et år siden er begyndt at træne i at lave farvetegninger, så det tager længere tid.

- Måske går jeg videre med tegning, når jeg er færdig med min elevplads næste år, eller det med heste, at træne heste, hvis MAN da ikke tilbyder mig job, indskyder Stine.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce

ANNONCE