cookie-og-privatlivspolitik
Det er ikke tilladt at bruge Nakskov Multipark indtil videre på grund af corona-smittefaren.
Foto: Privatfoto

Lolland

Trodser forbud mod at bruge bane

For mange børn og unge samlet lukker park.




27. marts 2020 kl. 21:04 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV Forleden var der cirka 20 børn og unge samlet i Nakskovs Multipark for at skate, cykle og løbe på løbehjul i det flotte solskinsvejr, men corona-epidemien har medført, at det ikke er lovligt og heller ikke fornuftigt at være så mange samlet på én gang.

Banen blev i sidste uge lukket, ligesom bold- og tennisbaner, for mere end 10 ad gangen af kommunens friitids- og kulturadministration, gør banens iværksætter, Jørgen Rassi Rasmussen, opmærksom på.

- Jeg blev kontaktet af lokalpolitiet, der havde bemærket de mange børn og fået information af andre, at nogle desværre ikke overholdt, at der ikke må være mere end 10 ad gangen på banen.

- Jeg valgte at indstille et totalt forbud - altså at lukke anlægget helt - da det er svært for børn og unge samt nogle voksne, at tælle til 10 og forstå alvoren. Desuden ville det være dumme bøder at få, hvis børnene og de unge ikke overholder påbuddet. Ansvaret skal ikke ligge hos børn, men hos deres forældre, som må følge med, siger Jørgen Rassi Rasmussen.

Han kunne ved selvsyn torsdag se en far og søn på vej ind på området med deres bikes, men antastet undskyldte faderen, at han ikke havde set skiltningen ved indgangen. Der er ikke opsyn ved banen men præventiv video-overvågning, der er opsat - af andre årsager - i samarbejde med SSP.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce