cookie-og-privatlivspolitik
Ermin Hamzic er en af partnerne bag det nye træningscenter i Maribo. Sammen med Claus Stechnik og Mark O. Madsen vil han skabe et center, hvor hele familien er velkommen, og hvor så godt som al slags træning kan dyrkes.

3

Billeder

Ermin Hamzic er en af partnerne bag det nye træningscenter i Maribo. Sammen med Claus Stechnik og Mark O. Madsen vil han skabe et center, hvor hele familien er velkommen, og hvor så godt som al slags træning kan dyrkes.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Vil være et komplet fitnesscenter

Tidligere Jyskbutik og Telenorværksted omdannes til 1.200 kvadratmeter stort træningscenter.
12. marts 2019 kl. 20:38 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

Når byens nye fitnesscenter åbner officielt i løbet af april, er det ejernes målsætning at have skabt et komplet træningscenter, der både giver udfordring for eliteudøvere og hr. og fru Maribo.

Det er ejerne af Vikarspecialisten, Ermin Hamzic og Claus Stechnik, der er gået sammen med MMA-kæmperen Mark O. Madsen om træningscentret, der også bærer navnet efter MMA-stjernens hold: Olympian Gym.

Ideen til stedet opstod, da Mark O. Madsen manglede et sted at holde sin træning ved lige mellem sine kampe i MMA.

- Jeg har haft pendlet land og rige rundt for at finde de bedste træningsbetingelser, og det er svært, fordi jeg både træner meget tidligt og sent, forklarer Mark O. Madsen.

Det mest oplagte ville altså være et træningscenter, som gav plads til al den træning, som eliteudøveren havde brug for. Men det var svært at finde.

Vikarspecialisten og søsterfirmaet CS Vagt er storsponsorer for Mark O. Madsen, og firmaerne havde 1.200 kvadratmeter tidligere butik stående tom. De købte den tidligere Jysk-forretning, som senest blev brugt som værksted af Telenor, men havde ikke selv noget at bruge de mange kvadratmeter til.

- Byen mangler et komplet træningscenter, som er åbent døgnet rundt og kan tilbyde alt fra træning til wellness, forklarer Ermin Hamzic, der er partner i Vikarspecialisten.

Nok er der rig mulighed for at træne fitness i Maribo, men hvert center har hver sin force, og ingen giver, efter Ermin Hamzics mening, et komplet tilbud.

I øjeblikket har håndværkerne travlt i det kommende center, hvor en stor del af indmaden er pillet ud af den tidligere butik. Der bliver revet vægge ned, lavet bade- og omklædningsfaciliteter, og de tidligere mindre kontorer omdannes til massagerum eller solcentre.

Når centret står færdigt, er det tanken, at man skal kunne få træningsvejledning ved tidligere atleter.

- Det handler om troværdighed. Der bliver også mulighed for at få udarbejdet kostplan hos en diætist, så man får hele træningspakken, siger Ermin Hamzic.

En del af hjertet i træningscentret bliver en sportsbar, der både skal kunne tilbyde sunde mellemmåltider og en god aften, hvor man kan samles om MMA-stævner på storskærm, en håndbold- eller en fodboldkamp.

- Fællesskabet er vigtigt. Man må gerne svede i et fitnesscenter, men det skal også været et sted, hvor man kan komme ind og hygge sig, siger Mark O. Madsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24

Annonce