cookie-og-privatlivspolitik
Britt Nielsen blev årets julemand, og det havde mange allerede gættet. På Torvet holdt hun årets juletale.

6

Billeder

Britt Nielsen blev årets julemand, og det havde mange allerede gættet. På Torvet holdt hun årets juletale.
Foto: Anders Knudsen

Lollands-Posten

Årets nye julemand taler ud

Årets julemand blev Britt Nielsen. Ved det store juleoptog i søndags havde hun en tale med, som du kan læse her.
17. december 2018 kl. 10:51 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

Kære medborgere og folk fra nær og fjern. Dejligt at se, at så mange har fundet vej til vor skønne by i denne søde juletid.

Hvis I har fulgt med i serien Julemandens Historie i Lollands Posten i de seneste uger, vil I vide, at Nissen Arnold er en spøjs fætter, og at han sammen med sine nissevenner fra by og land er rigtig god som opdager. Ligesom politiet har PET og Forsvaret FET, så har Maribos nisser NET - Nissernes Efterretnings Tjeneste, og det er igen i år lykkedes dem at afsløre Årets Julemand. Uge efter uge har de løftet lidt mere af sløret - og det blev altså lille mig, som flere af læserne af Julemandens Historie også har gættet.


Vil dele glæden

Jeg føler det som en stor anerkendelse, at jeg blev udvalgt som årets julemand. Jeg er faktisk beæret. Det kom ganske bag på mig, for jeg synes jo bare, at jeg er en ganske almindelig borger.

Men jeg vil gerne dele min glæde med alle i andre, så vi i fællesskab kan glæde os over og være stolte af den dejlige by og det dejlige område, vi bor i.

Maribo er smørklatten. En lollandsk oase. En levende by med et levende forenings- og forretningsliv, og med masser af ildsjæle, som hver dag året rundt gør en forskel og bidrager til oplevelser og sammenhold.


Værn om fællesskaberne

Det er vigtigt, at vi værner om byens mange fællesskaber, og det er vigtigt at vi giver vore børn og unge oplevelser, som gør, at også de får lyst til at bidrage - som for eksempel i forbindelse med årets smukke juleoptog, men også når andre lejligheder byder sig til.
Julemåneden nærmer sig sin slutning.

Om få dage er det juleaften - en aften især vor børn ser forventningsfulde frem til, og så går årets rask på hæld, og et nyt år kan begynde.

På egne og Julemandslaugets vegne vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE