cookie-og-privatlivspolitik
Bonderøven - Frang Eriksen - fortæller om det enkle liv i Holeby Hallen 27. november.
Bonderøven - Frang Eriksen - fortæller om det enkle liv i Holeby Hallen 27. november.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Bonderøven live i Holeby

Holeby Jagtforening arrangør af foredrag med Bonderøven 27. november i Holeby Hallen, hvor også ikke-jægere vil være hjerteligt velkomne. Der vil også være mulighed for at få signeret en ny erindringsbog af Frans Marcher.
22. november 2018 kl. 12:22 Af Henning Kørvel

Annonce

Det enkle liv, er titlen på et foredrag i Holeby Hallen 27. november. Dørene åbnes klokken 18. Arrangør er Holeby Jagtforening, og arrangementet henvender sig både til jægere og ikke-jægere.

Der vil blive solgt 350 billetter til arrangementet, og de sælges kun af Vinhuset, Torvet i Maribo, Tøjeksperten i Sakskøbing, Sport & Hobby, Maribo og DagligBrugsen Kvik i Holeby.

Der vil blive trukket lod om fine præmier på indgangsbilletten, og der sælges amerikanske lotteri med præmier, der appellerer til både jægere og ikke-jægere. Foruden salg af vand, øl og kaffe vil der blive serveret vildtpølser fra slagter Engdahl, Holeby.

Lokale leverandører vil bidrage med udstilling af forskellige effekter og produkter, og arrangøren har endvidere allieret sig med Frans Marcher, tidligere godsejer på Søholt Gods, som vil sælge og signere eksemplarer af sin erindringsbog "Frans Marcher - en jagtlegende fortæller", der er skrevet af Lise Wied Kirkegaard, og blev præsentere ved en velbesøgt seance på Hotel Saxkjøbing 10. september.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce