cookie-og-privatlivspolitik
Så er det tid for at se på dart i Verdensklasse - i Holeby
Så er det tid for at se på dart i Verdensklasse - i Holeby
Foto: Ingrid Riis

Lollands-Posten

Dartstævne i Holeby

Holeby Dart Klub afholder det årlige stævne "Lolland Open 2019" i Holeby Hallen den 1. og 2. juni Der kommer over 350 spillere fra den danske dartelite fra Færøerne, Sverige og Tyskland.
29. maj 2019 kl. 05:42 Af Daniel Brøns

Selve stævnet starter lørdag klokken 10 med Mix og Oldboys Klokken 15 spilles der herredouble og Damedouble. Søndag klokken 9 starter B og C rækken. De bedste spillere spiller i A-rækken. Søndag klokken 11 starter A-rækken, som er de bedste spillere i Danmark - og gode spillere fra  Færørene, Sverige og Tyskland - både damer og herrer. 

Det er gratis at komme ind, fortæller klubben, der har tre hold.
Fra næste sæson er Holebys førstehold igen i første division, 2. holdet er i 3. division, mens 3. holdet spiller i Danmarkserien.

Klubben oplyser, at det kun har været dårligt vejr i én af de 23 år, de har afholdt stævnet, så gæsterne fra udlandet har god mulighed for at opleve det smukke Lolland i de perioder, hvor de ikke står og sigter på skiven - eller hepper på holdkammeraterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE