cookie-og-privatlivspolitik
Downton Abbey er første film på programmet i seniorbio i Søllested.
Downton Abbey er første film på programmet i seniorbio i Søllested.
Foto: Pr

Lollands-Posten

Formiddage med film

Seniorbio er klar med sæsonens program, som begynder 8. januar klokken 10.
05. januar 2020 kl. 05:38 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Seniorbio i Søllested Bio og Kulturhus er for pensionster, efterlønnere og ander, som har lyst til at nyde en god film om formiddagen.

Og det er da også noget af en publikumsmagnet, som sæsonen lægger ud med onsdag 8. januar klokken 10 - nemlig filmen Downton Abbey. Her er vi tilbage i 1927 hos slægten Crowley og deres tjenestefolk på herresædet Downton Abbey. Alle forbereder sig på royalt besøg, og indbyrdes kæmper både herskab og tjenestefolk med såvel store som små problemer, men også kærlighed og nye venskaber opstår i kølvandet på de kongelige gæsters ankomst.


Gode faciliteter

Seniorbio har teleslynge for hørehæmmede og gode forhold for handicappede og gangbesværede med plads til kørestole. I seniorbio er lyden i salen lavere end normalt, og når det er muligt, vises alle danske film med danske undertekster. I forårsæsonen 2020 er der forestilling den 2. onsdag i hver måned - fra januar til april.

Når filmen er færdig, serveres der kaffe/ te med brød til. Du kan med fordel reservere plads på soellestedbio.dk   

                                    KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE