cookie-og-privatlivspolitik
Der er masser af udstyr i træningscenteret - Blandt andet en ski-træner, som Claus her demonstrerer.

32

Billeder

Der er masser af udstyr i træningscenteret - Blandt andet en ski-træner, som Claus her demonstrerer.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Maribo bliver centrum for MMA

Med et nyt fitnesscenter, der har den berømte MMA-udøver Mark O. Madsen i ledelsen, får Maribo nu et motionscenter, der både henvender sig til MMA-professionelle og almindelige borgere. MMA-klubber strømmer allerede til centeret fra hele Danmark. Samtidig er der lagt op til øget konkurrence på markedet for fitnesscentre på Midtlolland.
22. august 2019 kl. 09:51 Af Daniel Brøns

Annonce

Selv om fitnesscenteret først åbnede i lørdags officielt, har det i lukkede kredse været kendt længe, at man kan træne i hallen på Rødbyvej 2B, der ligger nede bag CS Vagt. Her kan man være heldig at møde den berømte udøver af kampsporten MMA Mark O. Madsen, der er medejer af centret og i perioder har trænet her - og givet lektioner også naturligvis. Om han bliver ved med det, afhænger af hans karriereforløb, der lige nu dog godt kan se ud til at føre ham til USA en hel del af året.

Skulle det ske, så må hans to medinvestorer i Olympian Gym tage teten. Det er Claus Martin Stechnik, der blandt andet også ejer CS Vagt samt Ermin Hamzic, der er medejer af Vikarspecialisten. Sammen skal de tre partnere udvikle 1200 kvadratmeter - og de er - i skrivende stund - næsten på plads.

I lokalet bemærker man først og fremmest det store udbud af træningsmaskiner, der blandt andet omfatter de ret specielle sofa-motionscykler, "skimaster" ski-træningsmaskiner, en "Stairmaster" trappemaskiner - samt ikke mindst nogle af Danmarks største "arbejdsstationer" og meget, meget andet. Selv en butik og en række behandlerlokaler er der blevet plads til. Naturligvis er der også alt tænkeligt udstyr til vægtløftere, ligesom der er en del specialudstyr til MMA såsom en "vogntræk"-bane og meget, meget andet.

Og så er det planen at indrette fitness udenfor også under et stort halvtag. Endelig er der en gigantisk sauna og et stort cafe-område - og naturligvis mulighed for at vise MMA-kampe for medlemmerne.

At Maribo har fået Danmarks måske bedste MMA-træningscenter er lidt af en sensation, fortæller Claus Stechnic, der allerede nu oplever en lind strøm af MMA-professionelle fra såvel hovedstaden som Fyn og Jylland, og han tænker også, at Mark O. Madsen i hans fremtidige karriere kommer til at spille en rolle i forhold til internationale spillere.

- De kommer, fordi faciliteterne er de bedste her, og de vil blive ved med at blive udviklet, siger erhvervsmanden, der fortæller, at centret har nogle ekstremt fleksible pris-strukturer. Man betaler 249 kroner om måneden via nettet. Og så kan man frit melde sig ind og ud igen, hvis man i perioder ikke vil træne. Og så vil der løbende komme nye former for holdtræning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE