cookie-og-privatlivspolitik
Festivalen vil give flere mulighed for at stifte bekendtskab med den lokale musik.

2

Billeder

Festivalen vil give flere mulighed for at stifte bekendtskab med den lokale musik.
Foto: Fie Andersen/Den Gyldne Banan

Lollands-Posten

Musikfestival kommer til Maribo

Den 27. april afholdes en helt ny type festival i Maribo. Festivalen bliver kulminationen af et nyt event og koncert-koncept, der starter med fem koncerter 2. marts i Nakskov.
06. februar 2019 kl. 07:32

Annonce

Nærvær Musikfestival kaldes et er et helt nyt koncert-, og festivalformat, der er på vej til Lolland med det formål at vise den genremæssige spændvidde, der findes i det lokale musikliv. Festivalen skal derfor eksponere nogle af områdets mest interessante musikartister ved to store musikevents i foråret - først i Nakskov og siden med en stor kulmination af projektet på gymnasiet i Maribo.

Koordinator på festivalen Marc Christoffersen fortæller, at festivalen er arrangeret af en række aktører med MGK Sjælland og Lolland Musikskole i den koordinerende rolle. Målet er at lave et helt nyt projekt, som skal skabe fokus på musikken i et lokalområde.

- Vi håber med projektet at være med til at eksponere ukendte historier om Lollands musikliv og musikaktører for offentligheden, så langt flere får kendskab til al den musiceren, der foregår netop på Lolland, siger koordinatoren.

Den 2. marts sparkes projektet i gang i Nakskov med en koncertaften med fem forskellige artister. Her vil publikum møde både etablerede, og helt nye lokale artister i en intim koncert-setting. Den 27. april rundes hele projektet af i Maribo med en endagsfestival hvor der er skabt plads til de helt store armbevægelser.

Ifølge arrangørerne vil festivalgæsterne møde en visuelt imponerende festival, hvis lige ikke tidligere er set i området.

Der bliver gratis adgang til festivalen i Maribo. Foreløbig er hovednavnene ikke afsløret på festivalen, der har Den Gyldne Banan, og Maribo Gymnasium som medarrangører.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce