cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Per Houby

Lollands-Posten

Polsk inspirationstur

Danmarks ambassadør i Polen, Ole Egberg Mikkelsen, kommer på besøg i Museum Polakkasernen torsdag 20. december, hvor han skal mødes med historikere og museumsfolk.
22. december 2018 kl. 10:57 Af Daniel Brøns

Annonce

Han er involveret i planlægningen af en 100-års fejring i Warszawa i september 2019, der handler om genoptagelsen af de danske-polske diplomatiske forbindelser efter 1. verdenskrigs afslutning.

Blandt arrangementerne er en konference om de dansk- polske forbindelser gennem 100 år - samt en række kulturelle arrangementer kulminerende med et højniveau-arrangement i Warszawa, hvor ambassaden arbejder på kongelig deltagelse.

Der vil også være fokus på de mange mellemfolkelige forbindelser mellem Danmark og Polen, og den polske indvandring til Lolland-Falster er et vigtigt element. Det forventes, at den polske viceambassadør i Danmark deltager.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce