cookie-og-privatlivspolitik
Et helt team af hjælpere er klar til at tage imod
Et helt team af hjælpere er klar til at tage imod
Foto: Daniel Brøns.

Lollands-Posten

Søndag skal nye golfere forkæles

Prøv at spille golf på søndag hos Maribo Sø Golfklub. For 1250 kroner kan være med i en hel sæson, få seks privatlektioner - og gratis være med til alle prøver og alle spil - og få adgang til at spille i andre klubber også.
22. april 2019 kl. 11:56 Af Daniel Brøns

Annonce

Har man først prøvet at spille golf, så bliver man ofte ved med det. Og mon ikke mange også får lyst til at komme i gang, når de først har været til introaften sammen med klubbens frivillige introudvalg, der i en årrække har gjort en særlig indsats for at hygge om de nye spillere, og de gør meget ud af at sikre, at alle bliver glade for det.

- Om mandagen sørger vi altid for, at de får nogen at spille med, og vi hjælper dem med at lægge deres programmer, siger Unna Toft, der er næstformand for introudvalget i klubben.


Forbudt at undervise

Som nyt medlem får for de første 500 kroner ikke alene adgang til at låne et sæt køller i tre måneder. Man får også adgang til seks gratis lektioner med en pro træner, der er til rådighed de fleste dage. Plus frit brug af øvebanerne i øvrigt - og gratis prøver naturligvis.

- Og melder man sig ind bagefter, så er der rabat resten af sæsonen, så det kommer faktisk til at koste 1250 kroner for en hel sæson - inklusive DGU-kort, fortæller Unna Toft, der ikke selv underviser, når hun går rundt med de nye spillere.

- Vi fortæller selvfølgelig om reglerne, men det er vigtigt, at det er pro-træneren, der lærer dem at stå og slå rigtigt, for ellers risikerer man måske at give nogle dårlige vaner fra sig, siger Unna Toft.


Adgang til den store bane

Målet for de nye spillere er altid først og fremmest at bestå seks prøver. Det tager typisk én til tre måneder, og når de er i hus, kan de få adgang til at spille på den store bane sammen med de erfarne golfspillere. Eneste ekstra investering er måske et golfsæt, der skal købes efter tre måneder med et lånesæt. Og ifølge klubben kan det fås for helt ned til 2000 kroner - med taske og det hele.


Tilbagegang i medlemstal

Den store forkælelse af de nye medlemmer skyldes, at klubben sidste år mistede 25 medlemmer - netto. Kun en lille tilbagegang, men alligevel er det målet at opveje tabet i år, siger Unna Toft, der især håber at flere mellem 18 og 55 vil melde sig.

- Typisk har vi mange unge og mange ældre, men derimellem er der ikke så mange medlemmer siger hun og fortæller, at man altid kan finde et hold at blande sig på. Når man har bestået sine prøver, bliver man "Kanin" og herefter gælder det så om at nedbringe sit handicap, så man kan blive medlem af eksempelvis herregruppen eller damegruppen i klubben.

Skulle man have lyst til at spille golf, så kan alle bare møde op om mandagen klokken 18. Så vil man blive taget godt imod af introudvalget.

Søndag den 28. april er der "golfens dag", hvor man kan komme ud og spille golf i blandt andet Maribo Sø Golfklub mellem 9 og 17. Det er helt uforpligtende at være med første gang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce