Annonce
Ugeavisen Lolland

Søndag skal nye golfere forkæles

Et helt team af hjælpere er klar til at tage imod Foto: Daniel Brøns.

Prøv at spille golf på søndag hos Maribo Sø Golfklub. For 1250 kroner kan være med i en hel sæson, få seks privatlektioner - og gratis være med til alle prøver og alle spil - og få adgang til at spille i andre klubber også.

Har man først prøvet at spille golf, så bliver man ofte ved med det. Og mon ikke mange også får lyst til at komme i gang, når de først har været til introaften sammen med klubbens frivillige introudvalg, der i en årrække har gjort en særlig indsats for at hygge om de nye spillere, og de gør meget ud af at sikre, at alle bliver glade for det.

- Om mandagen sørger vi altid for, at de får nogen at spille med, og vi hjælper dem med at lægge deres programmer, siger Unna Toft, der er næstformand for introudvalget i klubben.

Forbudt at undervise

Som nyt medlem får for de første 500 kroner ikke alene adgang til at låne et sæt køller i tre måneder. Man får også adgang til seks gratis lektioner med en pro træner, der er til rådighed de fleste dage. Plus frit brug af øvebanerne i øvrigt - og gratis prøver naturligvis.

- Og melder man sig ind bagefter, så er der rabat resten af sæsonen, så det kommer faktisk til at koste 1250 kroner for en hel sæson - inklusive DGU-kort, fortæller Unna Toft, der ikke selv underviser, når hun går rundt med de nye spillere.

- Vi fortæller selvfølgelig om reglerne, men det er vigtigt, at det er pro-træneren, der lærer dem at stå og slå rigtigt, for ellers risikerer man måske at give nogle dårlige vaner fra sig, siger Unna Toft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Adgang til den store bane

Målet for de nye spillere er altid først og fremmest at bestå seks prøver. Det tager typisk én til tre måneder, og når de er i hus, kan de få adgang til at spille på den store bane sammen med de erfarne golfspillere. Eneste ekstra investering er måske et golfsæt, der skal købes efter tre måneder med et lånesæt. Og ifølge klubben kan det fås for helt ned til 2000 kroner - med taske og det hele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilbagegang i medlemstal

Den store forkælelse af de nye medlemmer skyldes, at klubben sidste år mistede 25 medlemmer - netto. Kun en lille tilbagegang, men alligevel er det målet at opveje tabet i år, siger Unna Toft, der især håber at flere mellem 18 og 55 vil melde sig.

- Typisk har vi mange unge og mange ældre, men derimellem er der ikke så mange medlemmer siger hun og fortæller, at man altid kan finde et hold at blande sig på. Når man har bestået sine prøver, bliver man "Kanin" og herefter gælder det så om at nedbringe sit handicap, så man kan blive medlem af eksempelvis herregruppen eller damegruppen i klubben.

Skulle man have lyst til at spille golf, så kan alle bare møde op om mandagen klokken 18. Så vil man blive taget godt imod af introudvalget.

Søndag den 28. april er der "golfens dag", hvor man kan komme ud og spille golf i blandt andet Maribo Sø Golfklub mellem 9 og 17. Det er helt uforpligtende at være med første gang.

  • Et helt team af hjælpere er klar til at tage imod Foto: Daniel Brøns.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Lolland

De er blandt Danmarks bedste

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Annonce
Annonce
Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier