cookie-og-privatlivspolitik
Sidste sæson lakker mod enden for Bodil Klemmensen, der håber, at en lokalt engageret person køber pladsen.
Sidste sæson lakker mod enden for Bodil Klemmensen, der håber, at en lokalt engageret person køber pladsen.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Stor interesse for køb af Maribo Sø Camping

Midt i august var der åbent hus på Maribo Sø Camping, hvor fem hold interesserede købere var til stede - hovedsageligt fra campingbranchen. De køber en plads, som havde en fantastisk sæson i 2019 - der nærmer sig den fantastiske 2018 i omsætning.
01. september 2019 kl. 06:23 Af Daniel Brøns

Annonce

Møder man i disse dage nogle velklædte mænd - eller kvinder - måske med notesblokken fremme - er det ikke utænkeligt, at der er en eventuel campingpladskøber på spil. Det fortæller forpagteren på Maribo Sø Camping Bodil Klemmensen, der midt i august var vidne til det første åbent-hus arrangement i forbindelse med kommunens salg af pladsen. Fem købere viste interesse - og de kom både fra lokalområdet og udefra.

Den 15. september skal der gives bud, og flere kan nå at melde sig.

- Pladsen er jo åben, så det er jo rimeligt let at se, hvad man køber, siger forpagteren, der meget gerne ser en lokal køber.

- Mit hjerte banker jo for Maribo, så det er vigtigt, at det er nogen, der engagerer sig i bylivet og byens arrangementer. Vi har brug for alle kræfter for at holde gang i aktiviteterne, så det er virkelig vigtigt, at man finder nogen, der ikke bare ser det som en forretning, men som en forretning, der er en vigtig del af en levende by, siger forpagteren, der den 31. december afleverer nøglerne til kommunen.

Om økonomiudvalget på det tidspunkt har udpeget en køber er uvist, men sikkert er det, at pladsen lukker for sidste gang med hende som forpagter 20. oktober.

Lige nu er sæsonen gået på hæld. Den 17. august var allersidste gang Bodil Klemmensen skulle stå op klokken 3.45 for at forberede morgenbrød til pladsens gæster.

- Højsæsonen sluttede brat, og nu kan jeg sove lidt længere, og det glæder jeg mig til, siger en lidt træt pladsforpagter, der nyder den lidt mere stille sensommer på pladsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE