cookie-og-privatlivspolitik
Skulle regnvejret danne pytter på pladsen, skal de være mere end 90 centimeter dybe, før det skaber problemer for Defender.
Skulle regnvejret danne pytter på pladsen, skal de være mere end 90 centimeter dybe, før det skaber problemer for Defender.
Foto: PR

Motor

Defender er ikke for fin til byggepladsen

Defender kan fås allerede som varevogn, ombygget herhjemme, men nu meldes en fabriksombygget van-udgave på vej.
07. juli 2020 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

Annonce

Den ny Land Rover Defender er en bil for familier med fine fornemmelser.

Bygget og klædt på til byen, bjergene og bryllupsfesten.

Men den er ikke for fin, med sine store muskler og uovertrufne offroad-egenskaber, til at tage fat på byggepladsen og i skovene.

Defender kan fås allerede som varevogn, ombygget herhjemme, men nu meldes en fabriksombygget van-udgave på vej - med navnet Defender Hard Top, der stammer helt tilbage fra 1950'erne.

Det er Land Rover Special Vehicle Operation, der har udviklet Defender Hard Top, som både kommer i den korte 90 - og i den længere 110-version.

Van-udgaven har naturligvis hverken anden eller tredje sæderække, men med en midterkonsol uden funktioner foran, er det muligt at få monteret et jumpseat, så far, mor og den hestegale datter, eller søn, kan følges ad til ridestævnerne.

Med det intelligente ClearSight Rear View mirror-system, hvor bakspejlet ved hjælp af et kamera i hajfinnen-antennen på taget, sender live til bakspejlet, og Advanced Tow Assist system er det en leg at bakke i vanskelige situationer.

Noget det tit opleves på ridestævnepladser, men ikke mindst på byggepladsen.

Og skulle regnvejret danne pytter på pladsen, skal de være mere end 90 centimeter dybe, før det skaber problemer for Defender.

Den ny Defender Hard Top er med fast tag i modsætning til udgaven, der blev introduceret i 50'erne, hvor hardtoppen var aftagelig.

Der er endnu ikke danske priser, ligesom det endnu er usikkert, hvornår den præcist kommer til landet. Men, at den kommer, er der ingen tvivl om.

Defender Hard Top må trække op til 3.500 kilo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce