cookie-og-privatlivspolitik
Er den ikke flot og sporty - Ford Focus Adventure Stationscar, som her præsenteres af Christian Würtz? Her i hvid farve i Active-versionen.
Er den ikke flot og sporty - Ford Focus Adventure Stationscar, som her præsenteres af Christian Würtz? Her i hvid farve i Active-versionen.
Foto: Manfred Sørensen

Motor

Fords nye eventyr-bil ...

Indtil videre er der på landplan solgt 4.400 styk af den nye Kuga, fortæller Christian Würtz fra Ødegaard Biler.
21. juni 2020 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

Fords nyeste Kuga hybrid plug-in har siden den kom frem været den helt store sællert.

- En gigantisk succes, og indtil videre er der på landplan solgt 4.400 styk af den nye Kuga, fortæller Christian Würtz fra Ødegaard Biler.

Men Ford og Ødegaard Biler, der har afdelinger i både Nykøbing og Sakskøbing, har selvfølgelig andre lækre køretøjer at byde på - også når man er til andet end for eksempel en SUV som Kuga'en. Lige nu kan man faktisk spare helt op til 30.000 kroner på kampagnemodellen Ford Focus Adventure, der fås både i en 5-dørs udgave fra 204.55 kroner og som stationscar fra 231.015 kroner - i tre versioner Titanium Adventure, ST-Line Adventure og Active Adventure.

- Og så får man en anhængerforberedelsespakke med uden merpris, understreger Christian Würtz, der også fremhæver udstyrslisten, som blandet omfatter 8" touchscreen, Apple Car Play, el-foldbare sidespejle, alufælge, fartpilot og meget mere. Ford Focus fås med den nye EcoBoost benzinmotorer, der har en imponerende kombination af motorkraft og brændstofeffektivitet, eller man kan vælge Fords nye EcoBlue dieselmotor med et exceptionelt lavt brændstofforbrug og højt drejningsmoment. Kig ind hos Ødegaard og få en snak om de mange muligheder Ford Focus har at byde på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce