cookie-og-privatlivspolitik
Chris Breum er den første ejer af den japanske ikon GR Supra i Danmark.

2

Billeder

Chris Breum er den første ejer af den japanske ikon GR Supra i Danmark.
Foto: PR

Motor

Han fik den første GR Supra i Danmark

Chris Breum er den første ejer af det japanske ikon GR Supra i Danmark.
27. oktober 2019 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

Annonce

31-årige Chris Breum er en glad mand! Han har netop fået leveret sin drømmebil, den spritnye Toyota GR Supra, og blev dermed den første ejer af den japanske ikon i Danmark.

Antallet af biler til det europæiske marked er begrænset til 900 det første år, så Chris Breum var langt fra sikret en bil.

Han sad klar ved computeren, da online-reservationen åbnede i december i fjor, og overførte 15.000 kr. i depositum, inden bilens specifikationer, design og pris var blevet offentliggjort. Først flere måneder senere fik han den opringning, som han havde drømt om, men næsten ikke turde håbe på.

"Det er helt surrealistisk og helt vildt at se den stå ude i garagen velvidende, at den er min, og ikke bare en jeg har lånt." siger Chris Breum med et stort smil på læben

Det var ellers alt andet end smil, der fyldte, da den unge midtsjællandske fyr for ti år siden vågnede op i hospitalssengen efter mødet med en vejsidebombe under sin udstationering i Afghanistan. Bomben sprang lige dér, hvor Chris Breum sad i køretøjet, og rev begge hans underben af.

"Jeg fik at vide, at jeg nok skulle komme op og gå igen, men at jeg altid ville være afhængig af krykker. Så det gjorde jeg længe, indtil det gik op for mig, at jeg faktisk ikke behøvede dem, og i dag går jeg uden hjælp på mine computerstyrede ben," fortæller han.

Chris Breum blev som den første benamputerede i Danmark også godkendt af politiet til at køre bil uden nogen form for tilpasning, og så var vejen for alvor banet for hans bildrøm.

GR Supra er med frontmotor og baghjulstræk, den har en sekscylindret rækkemotor med single turbo og twin scroll teknologi, som forhindrer turbotøven, 340 hestekræfter og 8-trins automatgearkasse, et ultralavt tyngdepunkt, ideel 50/50 fordeling af vægten mellem for og bag samt lynhurtig acceleration fra 0 til 100 km/t. på 4,3 sekunder.

Den spritnye, vilde sportsvogn koster 1.009.990 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce