cookie-og-privatlivspolitik
Outlander er en mellemstor SUV med to elektriske motorer. Bilen stammer tilbage fra 2013 men er blevet opdateret og introduceres nu igen på det danske marked.

2

Billeder

Outlander er en mellemstor SUV med to elektriske motorer. Bilen stammer tilbage fra 2013 men er blevet opdateret og introduceres nu igen på det danske marked.
Foto: Mitsubishi

Motor

Mitsubishi vil med på den elektriske bølge

Mitsubishi lancerer til november modellen Outlander PHEV i en opdateret version. Bilen markerer, at det japanske mærke vil med på bølgen af elektriske biler
05. oktober 2018 kl. 17:00 Af Jens Høy

Annonce

Husker du Mitsubishi i-MIEV? Måske ikke, men modellem var blandt de første serieproducerede små elektriske biler.

Nu er Mitsubishi klar til at hoppe med på den elektriske bølge, og det markeres også i Danmark med introduktionen af Outlander PHEV.

Lidt populært sagt vil Mitsubishi bruge deres historiske erfaring med SUV'ere kombineret med elektrisk drift.

Outlander PHEV blev oprindeligt introduceret i 2013 og er siden forfinet og udviklet. Det har betydet, at modellen er

blandt de bedst sælgende Plug-in hybrid SUV'ere på verdensplan.


Ny MIVEC-benzinmotor

Outlander PHEV er rummelig, solid og veludstyret, og den kan sågar trække en trailer med en vægt på op til 1.500 kilo.

Under motorhjelmen på den opdaterede Outlander PHEV finder man en ny 2,4-liters MIVEC-benzinmotor med 135 hk og to

kraftige elmotorer. Den forreste har en ydelse på 82 hk, og placeret mellem baghjulene sidder den anden elmotor med en ydelse på 95 hk.

Resultatet er en smidig, stærk og økonomisk kørsel, som kan foregå alene via elmotorerne eller gennem flere kombinationer sammen med benzinmotoren.

For perfekt vægtfordeling og rumudnyttelse sidder det højteknologiske 300V litium-ion-kørebatteri under kabinen, og med en kapacitet på hele 13,8 kWh vil der efter en opladning være strøm nok til at drive Outlander PHEV på ren el ved en strækning på op til 54 kilometer med en maksimal fart på op til 135 km/t, før benzinmotoren overtager.


S-AWC firehjulstræk

Outlander PHEVs batteri kan oplades på 5-7 timer. Vælger man Quick Charge kan Outlander PHEV oplades på blot 25 minutter (op til 80 procent kapacitet)

Som den eneste Plug in-hybrid i sin prisklasse tilbyder Outlander PHEV i kraft af sine to separate elmotorer det avancerede S-AWC-firehjulstræk (Super-All Wheel Control).

Fordi S-AWC er en del af hybridsystemet, bruges der ikke ekstra eller unødig energi på at overføre træk på alle fire hjul.

Med fire særligt afstemte køreprogrammer har S-AWC en indstilling til alle behov. Til normal kørsel anbefales Normal, hvor systemet selv finder den optimale indstilling og skifter mellem træk på to eller fire hjul, mens Snow bruges på sneglatte veje eller veje med nedsat greb.

Med Lock er systemet låst til firehjulstræk for bedre greb på eksempelvis grusveje, og Sport giver ekstra hurtig respons fra S-AWC, når vejene er snoede.


Tre udgaver

Den nye Outlander PHEV introduceres hos Mitsubishi-forhandlerne i starten af november, og der vil være tre udgaver at vælge mellem.

Priserne på Outlander PHEV Plug-in hybrid begynder ved 384.639 kroner for varianten Invite. Intense-udgaven koster 465.087 kroner.

Mitsubishi yder otte års fabriksgaranti på batteriet (maks. 160.000 kilometer). Der garanteres, at batteriet til og med det 8. år (maks. 160.000 kilometer) har en anvendelig kapacitet på minimum 70 procent.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce