cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra sidste års revy. Revyen i år får en ny aktør.
Glimt fra sidste års revy. Revyen i år får en ny aktør.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Blandede bolcher

Årets revy 2019 i Torkilstrup Forsamlingshus får premiere lørdag 26. januar, og den bliver en pose godt blandede bolcher.
14. januar 2019 kl. 10:48 Af Henning Kørvel

Annonce

Prøverne på Årets Revy 2019 i Torkilstrup Forsamlingshus - den 32. - blev indledt 4. januar, og der er generalprøve 24. januar, premiere 26. januar og repremiere 2. februar.

Lene Frimand, Niels Ubbesen, Lisbeth Henriksen og Hanne Harby har skrevet tekster til revyen, der blandt andet fokuserer på det grå guld og renoveringen af Lillebrænde Kirke.

Bortset fra den nye sanglærke, Rebecca Hansine Riber Rasmussen, er resten kendte aktører: Cecilie Leegaard, Hanne Haarby, Bo Jørgensen, Brian Pyndt, Hugo Poulsen og Niels Ubbesen. Instruktøren Lene Frimand blander sig også i, hvad der foregår på scenen. Revyen har i år fået ny musiker, Kim Mortensen, som også spiller til dans efter revyen de to lørdage.

Arrangør er Torkilstrup-Lillebrænde Gymnastikforening og Ejerforeningen Torkilstrup Forsamlingshus. Deadline for tilmelding til spisning til generalprøven 24. januar, premieren 26. januar og repremieren 2. februar er 22. januar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce