cookie-og-privatlivspolitik
Optiker Susanne Stenberg ses her foran sin forretning i Vestergade, som hun nu har haft i et år.
Optiker Susanne Stenberg ses her foran sin forretning i Vestergade, som hun nu har haft i et år.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Brilleforretning fik en god start

- Jeg har fået en god opbakning fra kunderne, siger Susanne Stenberg, der for et år siden åbnede brilleforretning i Stubbekøbing.
04. januar 2019 kl. 18:22 Af Henning Kørvel

Annonce

- Tiden flyver af sted, siger Susanne Stenberg, der vendte tilbage til Stubbekøbing for at åbne brilleforretning i Vestergade for et år siden.


Dejligt at være tilbage

- Det år er gået godt. Det er dejligt at være tilbage, og kunderne har taget godt imod mig og bakker godt op om forretningen, siger Birgitte Stenberg, der tidligere havde haft optikforretning i Stubbekøbing, før hun forlod byen for så at vende tilbage og åbne den nuværende forretning for et år siden.

- For cirka fire måneder siden tog jeg en ny aktivitet op, idet jeg begyndte at udskifte batterier i folks ure. Jeg begyndte på det på grund af forespørgsler fra mine kunder, der ellers var nødt til at skulle køre til Nykøbing for at få sat nye batterier i deres ure, og der er således behov for, at folk i Stubbekøbing kan få udskiftet batterier i deres ure her, siger Susanne Stenberg, der hurtigt lærte metieren af en kollega.


Ikke nogen standard

- Fordi der ikke er noget inden for batterier til armbåndsure, der hedder standard, har jeg et stort udvalg af batterier, for der er ikke to ure, som er ens, siger Susanne Stenberg, der også kan lide at foretage udskiftningen af batterier på grund af det håndværksmæssige islæt.

Aktiviteten markedsføres både i selve forretningen og på Facebook.

- Det går godt med at sælge briller, og i det år der er gået indtil nu, har omsætningen alene på brillesiden været lidt højere, end jeg havde budgetteret med, siger Susanne Stenberg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce