cookie-og-privatlivspolitik
Fabrikshallerne, der tidligere rummede Jupiter Plast, som nu er sat til salg, men alternativt kan lejes.
Fabrikshallerne, der tidligere rummede Jupiter Plast, som nu er sat til salg, men alternativt kan lejes.
Foto: P. Holm & Søn

Nordfalsters avis

Fabrikshaller i Orehoved til salg eller udlejning

P. Holm & Søn,der ejer produktionshaller på Orehoved Havn, der tidligere rummede Jupiter Plast, er sat til salg eller udlejning.
10. juli 2018 kl. 16:10 Af Henning Kørvel

Annonce

En bygningsmasse på cirka 8.500 kvadratmeter på Orehoved Havn, der indtil efteråret 2017 rummede virksomheden Jupiter Plast, er sat til salg eller udlejning af ejeren, P. Holm & Søn, København.

- Bygningen har stået tom siden Jupiter Plasts fraflytning, og vi vil gerne enten sælge eller udleje ejendommen til produktionsformål. Vi er i øjeblikket i dialog med flere interessenter, som enten er interesseret i at købe eller leje ejendommen, siger Christian Nylykke, firmaet P. Holm & Søn.

Bygningerne på Orehoved Havn er sat til salg eller udlejning på plancher, der er opsat i vejsiden ved Restaurant Falstria og i Havnegade i Orehoved. Plancherne informerer om, at bygningerne er egnede til produktion, lager og kontorer.

- Fordi bygningerne med beliggenhed på havnen tæt på Falsterdelen af den kommende nye Storstrømsbro, vil de være velegnede til udskibning af bygningselementer til brobyggeriet. Uforståeligt er det derfor, at man bruger over 100 millioner kroner til nye kajanlæg på Masnedø, og drivhusene er taget ned, fordi pladsen skal bruges til byggeplads til den nye bro. Efter vores opfattelse er bygningerne på Orehoved Havn bedre egnede til udskibning til brobyggeriet. Dog er det besluttet politisk, at det skal foregå på Vordingborg-siden, siger Christian Nylykke.

P. Holm & Søn vil hellere sælge end leje den tomme bygningsmasse ud, men hvis løsningen bliver udlejning, så ligger den årlige leje på cirka 1,7 millioner kroner plus forbrug.

- Det vil være oplagt, at at få en ny bruger af ejendommen á la Jupiter Plast, som har et stort strømforbrug, fordi der er indlagt meget strøm til produktionsanlæg i de ledige fabrikshaller, siger Christian NylykkeKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce