cookie-og-privatlivspolitik
Søren Kjæp Hansen markerer to-års fødselsdagen som Shellforhandler 1.-3. november.
Søren Kjæp Hansen markerer to-års fødselsdagen som Shellforhandler 1.-3. november.
Foto: Shell

Nordfalsters avis

Fejrer to år med Shell

Med masser af gode tilbud markerer Shell i Øster Kippinge to-årsdagen som Shellforhandler 1., 2. og 3. november.
31. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Det er i år to år siden, at Søren Kjæp Hansen, Øster Kippinge, byttede forhandlingen af Statoil ud med Shells brændstof, og to-års fødselsdagen bliver markeret med masser af gode tilbud 1., 2. og 3. november.


V-power til lavpris

- I de tre dage, hvor vi fejrer to-års fødselsdagen, kan folk købe V-power benzin og diesel til den samme pris som almindelig benzin og diesel, hvilket betyder, at der vil kunne spares op til 1,22 kroner pr. liter for benzins vedkommende, siger Søren Kjæp Hansen, der tidligere på året fik V-power 100 oktan med i udbudsviften på sin servicestation.

- Vi har også et godt vasketilbud til bilisterne, idet vi sælger de forskellige typer vask, hvoraf den dyreste normalt koster 160 kroner, for 50 kroner, siger Søren Kjæp Hansen.

Herudover har Shelltanken i Øster Kippinge et godt tilbud på et Shell kontokort, der giver adgang til 30 øre rabat på pumpeprisen for både benzin og diesel.


Rabat året ud

Ifølge Søren Kjæp Hansen gælder rabatten på pumpeprisen for resten af indeværende år, men for at nye kunder kan få adgang til den, så skal nye kontokort til en Shell konto oprettes i løbet af fødselsdagsmarkeringen 1., 2. og 3. november.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE