cookie-og-privatlivspolitik
Den tidligere fabriksbygning på hjørnet af Tuemosevej i Stubbekøbing, der indrettes til Foreningsfitness.
Den tidligere fabriksbygning på hjørnet af Tuemosevej i Stubbekøbing, der indrettes til Foreningsfitness.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Fitnesscenter på bedding

Foreningsfitness præsenterer ved åbent hus 5. maj lokalerne på Tuemosevej i Stubbekøbing, hvor et fitnesscenter er under etablering.
02. maj 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Stubbekøbing er på vej til at få et foreningsbaseret fitnesscenter.

Lokale kræfter i Foreningsfitness står bag, og 5. maj klokken 11-14 præsenterer de lokalerne i en tidligere fabriksbygning på Tuemosevej i Stubbekøbing, som før husede Bech Design.

- Udover at se lokalerne har folk mulighed for at melde sig som instruktører og hjælpere, ligesom de har mulighed for at melde sig ind i foreningen, siger Lonnie Omø Tærsker, formand for Foreningsfitness.

Indmeldelsesgebyret er 100 kroner. En nøglebrik koster 50 kroner, og et abonnement til brug af fitnesscentret ligger på 125 kroner pr. måned.

- Til den pris har alle, der er interesseret, mulighed for at være med, mener formanden.

Foreningen overtager lokalerne 1. maj, og i foreningen satses på, at fitnesscentret er klar til slå dørene op for brugerne 1. september.

- Vi er ikke i tvivl om behovet for et fitnesscenter i Stubbekøbing, og at det vil komme til at køre godt, fordi folk ellers er nødt til at køre til enten Horbelev eller Nørre Alslev for at komme i fitnesscenter, siger Lonnie Omø Tærsker og føjer til, at foreningen søger fonde om tilskud til initiativet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce