cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra gadefesten i Vestergade i 2018.
Glimt fra gadefesten i Vestergade i 2018.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Gå ikke glip af Vestergade-festen

Gadefesten i Vestergade i Stubbekøbing lørdag 6. juli indledes med gratis morgenkaffe, og No Juice underholder.
03. juli 2019 kl. 12:00

Gratis morgenkaffe og morgenbrød er et af tilbuddene til besøgende, når Stubbekøbing Erhvervsforening inviterer til den årlige gadefest i Vestergade, der i dagens anledning får status af gågade.

Bandet No Juice leverer musikken, og der bydes på gadebanko klokken 11, ligesom loppe- eller kræmmerboder medvirker. Desuden vil frivillige medlemmer fra Stubbekøbing Boldklub stå for salget af øl, vand og pølser. Og byens forretninger vil traditionen tro have nogle gode tilbud.

Fordi gadefesten også skal appellere til børn, så garneres den med hoppeborg, som vil blive opstillet ud for Kop & Kande og P.W. Wulff byggemarked.

- Folk, der er interesseret i at sælge loppeting, har gratis adgang til at opstille en stand i Vestergade, men de skal selv medbringe det udstyr - typisk et bord - som skal bruges til at stille tingene på, siger Pia Rasmussen, Kop & Kande.

- De, der er interesseret i at have en bod ved gadefesten, er velkommen til at ringe til mig på telefon 5444 1004 eller henvende sig til mig i forretningen op til gadefesten, siger Pia Rasmussen, der i lighed med de øvrige ildsjæle i erhvervsforeningen bag gadefesten, håber på godt vejr, for det er erfaringsmæssigt alfa og omega for en event af den karakter, som der håbes på run til.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE