cookie-og-privatlivspolitik
En tom hoppeborg og en næsten ligeså blæst Vestergade var billedet af gådegadefesten, da den op af formiddagen begyndte at blive skyllet væk af regnen.
En tom hoppeborg og en næsten ligeså blæst Vestergade var billedet af gådegadefesten, da den op af formiddagen begyndte at blive skyllet væk af regnen.
Foto: Andreas Johansen

Nordfalsters avis

Gågadefest skyllet væk

Gågadefesten i Stubbekøbing lørdag 6. juli fik en god start, men blev senere skyllet væk af regnen, og da det hele var overstået, kom solen på himlen.
17. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hvis Stubbekøbing Erhvervsforening havde magt over vejret, så er det 100 procent sikkert, at solen så havde skinnet fra en skyfri himmel, da der lørdag 6. juli var gågadefest i Vestergade med gratis morgenkaffe, hoppeborg og musik af No Juice.

- Der var fin deltagelse af 50-60 personer til gratis morgenkaffe, men op af formiddagen kom regnen, der betød, at det tyndede ud i mennemængden. Omsætningen i butikkerne var dog ok, og det var således blot på gadeplan, at det blev en våd dag, siger Birgitte Mammen, formand for Stubbekøbing Erhvervsforening.

- Vi vender stærkt tilbage næste år med en ny gågadefest, men i erhvervsforeningen har vi besluttet at sætte en pavillon op i Vestergade, så folk kan søge ly ved regn og i tilfælde af solskin imod solen, siger Birgitte Mammen, og No Juice vender med 100 procents sikkerhed også tilbage til eventen i 2020.

Hun beklager samtidig, at markeringen af veteranfærgen Idas 60-års fødselsdag ikke var koordineret med erhvervsforeningen, der først blev bekendt med eventen gennem avisen, og det således var for sent at følge op på den.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce