cookie-og-privatlivspolitik
Humøret var højt, da Flemming Nøhr fredag 6. september startede på sin 100-kilometer march.
Humøret var højt, da Flemming Nøhr fredag 6. september startede på sin 100-kilometer march.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Han gik 4.000 kroner ind til unge

Han gjorde det: Gik 100 kilometer i Horbelev på 21 timer og 40 minutter, og de ømme fødder gav 4.000 kroner til ungdommen i Horbelev Idrætsforening.
17. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Kendt er det, at Flemming Nøhr, Horbelev, slog venner ved at gå 100 kilometer rundt i Horbelev på 21 timer og 40 minutter mod venners tidsforbrug på distancen på 23 timer.

Mindre kendt er det derimod, at ved at gå distancen, gik han 4.000 kroner ind til ungdommen i Horbelev Idrætsforening. Beløbet, betalt af syv sponsorer, svarer til fem kroner pr. gået kilometer.

- Pengene skal blandt andet bruges til en tur for vores unge spillere til landskampen mellem Danmark og Gibraltar i København 15. november, og der bliver også penge til en tur til Brøndby Stadion, der kendes for god stemning, siger Flemming Nøhr, som dog ikke har planer om at gentage sin 100-kilometer march.

- Jeg var så øm i fødderne, at jeg ikke kunne gå om søndagen og mandagen, og jeg tabte to kilo, siger Flemming Nøhr, der syntes, at det især var hårdt at gå rundt i Horbelev mellem klokken 1.00 og 2.00 om natten, hvor det tilmed regnede, og alle huse i byen var mørkelagt.

- Det var Niels Køster og hans bror, der havde gået 100 kilometer på 23 timer, jeg skulle slå, og Niels blev helt rørt, da jeg kom i mål ved klubhuset med tiden 21 timer og 40 minutter, siger Flemming Nøhr.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE