cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Privat

Nordfalsters avis

Hold da Kræft, mand

Under denne overskrift sætter forfatter Hans Jacob Helms fokus på prostakræft i Grænge Beboerhus torsdag 14. november klokken 16.
01. november 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hold da Kræft, mand, lyder overskriften på Prostatakræftforeningen Guldborgsund-Lollands tema i Grænge Beboerhus torsdag 14. november klokken 16-20, hvor forfatter Hans Jacob Helms vil levere en sørgmunter beretning om livet med prostatakræft. I bogen "Hold da kræft, mand" beskriver han, hvordan det opleves at få stillet diagnosen og leve med den.

Deltagerne bliver inviteret med ind i det mandlige følelsesunivers, når han fortæller sin egen historie om at få konstateret prostatakræft som 53-årig, og på den måde blive truet på både livet og potensen. Ikke mindst udsigten til tab af potens og alle overvejelser om livet uden sex åbner for en skrøbelighed og angst, som man sjældent delagtiggøres i, og som er tabu for mange mænd.

Det bliver en selvironisk fortælling om mere end 10 år som prostatakræftpatient med kontinuerlig udvikling af sygdommen, nye kampe og håb. Han taler lige ud af posen og kalder en spade for en spade.

Efter indlægget bydes på dialog og erfaringsudveksling. Der sluttes med et varmt måltid mad. Deltagerprisen er 100 kroner. Tilmelding senest 11. november til Asbjørn Rasmussen på email: asseras@outlook.dk eller mobil 2287 4021.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE